INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  DECIZIE

Ce lovitură! Răducioiu tocmai a semnat cu un club URIAȘ al Europei! Ce funcție va ocupa fostul mare internațional

Articol de GSP - Publicat miercuri, 05 decembrie 2018 18:17

Florin Răducioiu a fost angrenat până de curând în proiectul Academiei de Fotbal Atletico Madrid de la București. După ce acest proiect a luat sfârșit, fostul internațional a găsit rapid o nouă ocupație.

S-a înțeles cu AC Milan și a devenit scouter al formației italiene. Va propune pentru clubul italian fotbaliști tineri din România, urmând ca aceștia să fie luați în academia de la Milanello, anunță TV Telekom Sport.

Răducioiu este fost fotbalist al celor de la AC Milan. A evoluat acolo între 1993 și 1994 (7 meciuri și 2 goluri).

Azi a fost prezentat cu o poză alături de Leonardo și Paolo Maldini, care i-au fost colegi (foto sus).

Sursa citată anunță că Răducioiu a fost cel care a făcut primul pas al discuțiilor. Le-a propus acestora ca pe viitor să trimită mai mulți tineri în Italia. Oficialii Milanului au fost de acord, așa că imediat s-a ajuns la un consens.

40 de meciuri a adunat Răducioiu în naționala României, pentru care a marcat 21 de goluri, toate în meciuri oficiale 

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (6)
623506571124451
Marian Iordachescu  •  06 Decembrie 2018, 01:40

Nu am simpatizat niciodata Dinamo .dar sunteti rautaciosi Eu incerc sa fiu obiectiv Raducioiu a fosy un mare fotbalistal Romaniei si nu are cum sa nu sa se priceapa la fotbal Va pare rau ca a primit o oferta de la Milan ,sau mai mult va e teama ca nu va propune nici-o oaie ratacita a oierului,care se lauda ca valoreaza zeci de milioane de euro ? Azi oile lui Becali au fost umilite la Sfantul Gheorghe Bucurestiul va mai castiga un campionat la fotbal numai cand Rapidul sau Steaua vor promova in liga1 sau daca va reveni Borcea la Dinamo

mateiserban
mateiserban  •  05 Decembrie 2018, 22:39

Si cu academia aia a lui Atletico ce mare lucru s-a facut?? Au luat jucatori din Romania??

baruch
baruch  •  05 Decembrie 2018, 19:52

cu tot respectul ptr fostul mare fotbalist, dar... e un tip care se pricepe la fotbal si si-a oferit (la pret de nimic, mai mult ca sigur) serviciile de observator intr-o tara unde italienii ajung dupa 60 de ani, ca sa observe mai mult femei.

Vezi toate comentariile (6)
Comentează