INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  GRECIA

Echipa lui Cristi Ganea, victorie la scor de neprezentare contra formației lui Torje și Steliano Filip » Ce au făcut cei trei români

Steliano Filip. Sursă foto: Instagram
Steliano Filip. Sursă foto: Instagram

Articol de GSP - Publicat miercuri, 02 decembrie 2020 21:34 / Actualizat miercuri, 02 decembrie 2020 21:48

AEL Larissa, formația foștilor dinamoviști Steliano Filip (26 de ani) și Gabi Torje (31 de ani), a fost învinsă la scor de neprezentare de Aris Salonic, echipa lui Cristi Ganea (28 de ani), scor 0-3. 

Restanța din campionatul elen a adâncit și mai mult criza formației lui Filp și Torje, care e pe locul 12 în Grecia, cu doar șase puncte strânse în nouă meciuri. „Stelu” a fost titular și a primit un cartonaș galben în al doilea minut al prelungirilor, în timp ce Gabi Torje a fost trimis pe teren în minutul 52. 

La Aris, Cristi Ganea, fostul fundaș al celor de la Viitorul și Athletic Bilbao, a fost integralist. Fundașul stânga a ajuns în Grecia în 2020, după ce și-a încheiat socotelile cu echipa din Țara Bascilor.

Cum era sa ajungă Steliano Filip la Manchester United: „Mi-a spus că e cu ochii pe mine"

Citește și alte știri de actualitate: 

EXCLUSIV Dezvăluiri neștiute din interiorul FRF, despre Mirel Rădoi: „La 19:00 avea meciul cu Belarus! Știți ce făcea la ora 16:00?”

DINAMO. Cosmin Contra își anunță despărțirea de echipă: „Mâine îmi iau la revedere de la jucători” » Ce-și reproșează: „O să trăiesc toată viața cu această greșeală”

FCSB se întoarce oficial pe Ghencea! Mihai Stoica a făcut anunțul: „Da, sigur! Pe 6 iulie vom juca acolo”

FCSB poate pierde „un jucător excepțional” » Au început negocierile: „E diferență mare între ce solicită și ce e dispus Gigi să ofere!”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează