INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  ROMÂNIA U21

Cicâldău, înlocuitorul lui Sensi la Sassuolo? „Regista modern, e inima acţiunilor României”

Alexandru Cicâldău, în tricoul naționalei de tineret
Alexandru Cicâldău, în tricoul naționalei de tineret

Articol de - Publicat luni, 24 iunie 2019 13:29

Alexandru Cicâldău (21 de ani, CSU Craiova) a atras, prin evoluţiile solide de la acest EURO, atenţia scouterilor străini.

După Standard, FC Sevilla şi Lille, mijlocaşul Craiovei a ajuns şi pe lista posibilelor transferuri ale lui Sassuolo, antrenorul De Zerbi dorindu-l în locul lui Sensi, care pleacă la Inter.

„Titular fix în linia mediană, e inima acţiunilor româneşti cu verticalizările lui. Un alt talent lansat de Academia Hagi şi ale cărui calităţi l-ar ajuta să se integreze rapid în Serie A, după ce a arătat la Euro că nu suferă în faţa unor adversari mai puternic fizic.

Dar compensează dezavantajul taliei cu tehnica excelentă şi viziunea importantă, cu care fluidizează jocul la mijloc prin pasele geometrice. Execută foarte bine loviturile libere, etalând un picior drept rafinat, de număr 10 modern”, scrie Sportmediaset, care îl cotează pe internaţionalul de 21 de ani la 4 milioane de euro, preţ mult sub pretenţiile clubului oltean.

este nota primită de către Cicâldău atât la meciul contra Croației U21, cât și la cel cu Anglia U21

VEZI ȘI:

EXCLUSIV // FOTO Dorin Arcanu, laude la adresa „tricolorilor” U21: „Sunt primii români care au aruncat complexele la gunoi”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (12)
stefy29
stefy29  •  24 Iunie 2019, 17:09
Postat de George Adrian Popescu pe 24 Iunie 2019, 14:20

In conditiile date plecarea lui Cicaldau devine fireasca. Ne temem, insa, ca scenariul de la plecarea lui Mitrita se va repeta si nu va fi adus nimeni in locul sau. Nu de alta dar transferurile de pana acum (reusite, zic eu) au fost gandite cu Alex Cicaldau in echipa. Olaru a fost un jucator ieftin dar patronul nostru s-a zgarcit. Sunt si alti jucatori buni dar nu cumva Mihai Rotaru se va gandi din nou la grosimea buzunarului sau?

In conditiile date ANeRePel, patronul echipei pe care o iubesti de mic, nu gandeste la transferuri, gandeste cum sa faca sa restituie banii luati de la stat prin supraevaluarea terenurilor. Acest lucru e de urmarit, eventual poate instanta decide sa l tranasfere pe el la bucuresti.

dinamo100
dinamo100  •  24 Iunie 2019, 16:31

E clar ca cei de afara vad alte valori in lotul Romaniei decat cele identificate de GSP sau Becali sau mai stiu eu ce "specialisti" de pe la noi. Astept cu interes marile "oferte" pentru MBappe al Romaniei!!

j0k3r
j0k3r  •  24 Iunie 2019, 16:28
Postat de Andreea Claudia pe 24 Iunie 2019, 16:23

Daca prostii ar zbura, ar fi intuneric tot timpul. P.s. Nu raspund fanaticilor! Uite-te tu la meci fara sa fii partinitor sau oltean fanatic.

pai m-am cam uitat, fata draga. multumesc pt apelativ. esti complexata sau frustrata?

Vezi toate comentariile (12)
Comentează