INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  OLYMPIQUE LYON

Ciprian Tătărușanu a semnat cu Olympique Lyon!

Articol de GSP - Publicat joi, 13 iunie 2019 18:24

Ciprian Tătărușanu (33 de ani) a semnat pe 3 ani cu francezii de la Olympique Lyon, anunțul fiind făcut chiar de clubul din Ligue 1.

„OL are plăcerea să vă informeze că portarul român Ciprian Tătărușanu a semnat un contract valabil pe 3 ani cu clubul nostru, până la 30 iunie 2022”, se arată într-un comunicat emis de Olympique Lyon.

Fostul portar al FCSB-ului a adunat la Nantes 67 de meciuri din 2017 până la finalul acestui sezon. În acest an a strâns 30 de meciuri în toate competițiile, a primit 35 de goluri, iar în 9 jocuri nu a încasat gol. 

Lyon a terminat sezonul trecut pe locul 3 în Franța și va juca în grupele Ligii Campionilor. Noua formație a lui Tătărușanu este una dintre cele mai puternice din Franța, unde a câștigat 7 titluri, toate consecutive, între 2002 și 2008.

CONCURENȚA DE LA LYON ESTE URIAȘĂ

La Lyon, Tătărușanu va trebui să muncească serios pentru a fi titular în poartă. Titularul francezilor până acum a fost Anthony Lopes, 28 de ani, goalkeeper cotat la 25 de milioane de euro cu 7 meciuri în naționala Portugaliei. Tătărușanu e cotat la 2,5 milioane de euro.

 

Citește și:

Răzvan Marin a fost dat de gol de Marius Niculae: „Următorul pas de la Ajax să fie Bayern Munchen”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (30)
shark_34
shark_34  •  14 Iunie 2019, 09:28

Tatarusanu?La nationala are reflexe/parade bune insa la iesiri pe cornere/centrari si joc de picior e slab.Se pare ca joaca mai bine la echipele de club decat la nationala,ceea ce nu e in regula.

magic4ever
magic4ever  •  14 Iunie 2019, 08:59

Tatarusanu o sa lustruiasca banca la Lyon, a mers acolo pentru bani sau in caz ca pleacă Lopes...

magic4ever
magic4ever  •  14 Iunie 2019, 08:57

Eu nu cred că daca apara Radu la meciul cu Norvegia primeam 4-5 goluri...Tatatusanu a aparat bine, asta este meseria unui portar!A si iesit in evidenta fata de unii fotbalisti precum Grigore, Tosca, Anton, Stanciu si Grozav au jucat foarte slab!Dar Tatatusanu nu este un portar de top, este portar de categoria 34 care in ultimii 2 ani a avut evolutii mai bune, dar când juca la Fiorentina gafă la 2-3 etape si era ezitant de multe ori...in 2 ani maxim Radu o sa fie titular incontestabil la nationala mare s României!

Vezi toate comentariile (30)
Comentează