INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  AC MILAN

„Întâmplare sau pedeapsă?” » Ce s-a întâmplat cu Tătărușanu, după ce a primit 3 goluri în 27 de minute

Ciprian Tătărușanu/ foto Imago Images
Ciprian Tătărușanu/ foto Imago Images

Articol de GSP - Publicat vineri, 29 iulie 2022 12:51 / Actualizat vineri, 29 iulie 2022 13:11

AC Milan a câștigat cu 5-0 un meci amical cu Wolfsberger. Ciprian Tătărușanu, portarul român, nu a fost folosit.

Antrenorul Stefano Pioli a rotit tot lotul în meciul cu austriecii, cu excepția a doi jucători: Tătărușanu și Brescianini. Presa din Italia speculează că Ciprian a fost pedepsit, după ce în partida precedentă a încasat 3 goluri în 27 de minute, de la Zalaegerszeg, echipă din Ungaria. Milan a pierdut cu 2-3.

„Pe bancă au rămas doar Tătărușanu și Brescianini, cu siguranță nu cei mai buni jucători la meciul din Ungaria. O întâmplare sau o pedeapsă?”, au notat jurnaliștii de la Calciomercato.

Știm zilele și orele la care FCSB, CFR, Craiova și Sepsi joacă în turul III din Conference League » Roș-albaștrii, singurii programați miercuri
PROGRAM
Știm zilele și orele la care FCSB, CFR, Craiova și Sepsi joacă în turul III din Conference League » Roș-albaștrii, singurii programați miercuri

Tătărușanu nu a jucat în Wolfsberger - Milan 0-5

Tătărușanu a rămas pe bancă pe tot parcursul meciului amical dintre Milan și Wolfsberger, însă celălalt român de la „rossonerri”, Andrei Coubiș, a jucat. El a intrat în locul lui Kalulu, în repriza a doua.

Leao a deschis scorul pentru Milan, cu o „scăriță” elegantă în minutul 39. Avantajul a fost dublat de Rebic, la faza următoare. El a trimis mingea în poarta goală, din apropiere.

Campioana Italiei și-a continuat jocul bun și a înscris din nou, după o fază trasă la indigo cu cea de la golul doi. De această dată, marcator a fost Messias. Apoi, a ieșit la ramplă Adli, un tânăr de perespectivă din lotul lui Milan, care a dus scorul la 4-0, după mai multe greșeli ale fundașilor austrieci.Gabbia a închis tabela, cu o lovitură de cap, în minutul 65.

Citește și alte știri din fotbalul internațional:

Eliminat de Levski Sofia, Răzvan Lucescu și-a cerut scuze fanilor lui PAOK: „O casă nu se construiește într-o zi”

Sepsi din Slovacia, viitoarea adversară a lui FCSB » Cine e Dunajska Streda, echipa susținută de Guvernul Ungariei

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
anti_fcsb_superliga_psg_bayern
anti_fcsb_superliga_psg_bayern  •  29 Iulie 2022, 18:43

Ar cam trebui sa se retraga aceasta gloaba gigista.

maradona79
maradona79  •  29 Iulie 2022, 14:42

Sunt oameni care exceleaza in domeniile lor si castiga de zeci de ori mai putin decat un portar mediocru. Grande Tata s-a retras deja doar ca inca nu-si da seama inca.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează