INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  TURCIA

Condamnat pentru viol, Robinho a devenit coleg cu un fost jucător de la FCSB: "Pentru asta a fost adus"

FOTO: Guliver/ Getty Images
FOTO: Guliver/ Getty Images

Articol de GSP - Publicat marti, 23 ianuarie 2018 21:56

Paul Papp, românul transferat în această iarnă de la Karabuk la Sivasspor, a devenit coleg cu celebrul Robinho, fostul jucător al lui Real Madrid, acuzat că ar fi violat o tânără alături de alte 5 persoane. Brazilianul, ajuns la 34 de ani, a semnat în cursul zilei cu Sivasspor. 

" Robinho a fost prezentat azi. Noi sperăm să ne ajute, pentru asta a fost adus, sper să intre foarte bine și să ne ajute. A semnat pe un an și jumătate, din ce am văzut în presa din Turcia", a declarat Paul Papp, la TV Digi Sport. 

Deşi a fost condamnat la nouă ani de închisoare de un tribunal italian, după ce a fost acuzat de viol, Robinho (34 de ani) îşi continuă cariera fotbalistică, cel puţin până la judecarea apelului, brazilianul fiind aşteptat să semneze cu Sivasspor, formaţie din prima ligă turcă.

În luna noiembrie a anului trecut, fostul fotbalist de la Real Madrid şi Manchester City a fost condamnat la nouă ani de închisoare pentru că ar fi violat o tânără albaneză, într-un club de noapte din Milan, în anul 2013, alături de alţi cinci bărbaţi.

Robinho, care evolua la AC Milan în perioada respectivă, a pledat nevinovat şi a depus apel împotriva condamnării, astfel că sentinţa finală va mai întârzia.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează