INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  AL AHLI

Cosmin Contra dă detalii despre fuga lui Stanciu de la Al Ahli: „Nicolae a fost foarte răbdător. Sunt mai mulți jucători în situația lui”

Articol de GSP - Publicat duminica, 19 mai 2019 10:51

Selecționerul Cosmin Contra a explicat motivele care l-au împins pe Nicolae Stanciu să nu se mai prezinte la antrenamentele lui Al Ahli din Arabia Saudită.

„Nu există niciun scandal între Stanciu şi echipa lui. Din ce am înţeles eu, Nicuşor e neplătit din decembrie, a fost foarte răbdător cu echipa din Arabia, dar, după foarte multe notificări, împreună cu avocatul a hotărât să rezilieze.

Dacă nu eşti plătit de şase luni, e clar că trebuie să faci ceva ca să recuperezi banii. Din acest punct de vedere nu e niciun conflict, au fost multe notificări date de Stanciu prin avocaţi să fie plătit, nu a fost şi s-a ajuns la această situaţie.

Să sperăm că se va rezolva cât mai repede, spre binele jucătorului şi al clubului. Am înţeles că erau mai mulţi jucători în situația asta. Acum nu ştiu dacă doar el a făcut acest pas sau mai mulţi şi nu ştim de ei”, a spus Cosmin Contra, conform TV Telekom Sport.

N-A VĂZUT NICIUN BAN DIN SALARIU

Mijlocașul în vârstă de 26 de ani, transferat pe 28 ianuarie de la Sparta Praga, a părăsit clubul din Jeddah din cauza marilor dificultăți financiare. Potrivit unor surse din apropierea jucătorului, acesta nu a primit decât bonusul de la semnarea contractului, la începutul anului. De atunci, nu și-a mai văzut salariul. 

Citește și:

Un colac de salvare neașteptat pentru Nicolae Stanciu » Îl poate avea antrenor pe Răzvan Lucescu!

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
433366400808613
Bodoni Andrei  •  19 Mai 2019, 16:06

Bonusul cât era 2 lei? Sunt firme în Ro. Care te plătesc când vor ei...Asa că nu mai comentăm...Arabia

fairplayromania
fairplayromania  •  19 Mai 2019, 15:46

Nicuşor a impresionat lumea fotbalistică.... Un manelist care s-a deghizat în fotbalist....Deh, daca esti încă sub contract cu Becali, esti vedetă în GSP ...

Vezi toate comentariile (2)
Comentează