INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  REVENIRE

Cosmin Olăroiu a semnat cu o nouă echipă! A înlocuit un antrenor de top

Articol de GSP - Publicat miercuri, 28 martie 2018 09:52

Cosmin Olăroiu, 48 de ani, a dat lovitura carierei și a semnat un contract în China, cu Jiangsu Sunning, fost echipă a lui Dan Petrescu.

Oli îl înlocuiește pe banca chinezilor pe Fabio Capello, care n-a rezistat decât trei meciuri la cârma lui Jiangsu Sunning. Italianul e fostul tehnician de la AC Milan, Real Madrid, AS Roma, Juventus și naționalele Angliei și Rusiei.

Antrenorul român îi va avea sub comandă pe Ramires și Alex Teixeira, pentru care chiezii au plătit în 2015 78 de milioane de euro. La Jiangsu Sunning a antrenat și Dan Petrescu, câștigând Cupa Chinei. După 3 etape, Jiangsu este pe locul 12, cu o victorie și două înfrângeri.

De-a lungul carierei, Oli a antrenat la FC Național, FCSB, Poli Timișoara, Al Hilal, Al Sadd, Al-Ain, Al Ahli, naționala Arabiei Saudite. Este liber de contract din decembrie, când a plecat de la Al Ahli Dubai. Olăroiu are 14 trofee câștigate în Arabia Saudită, Qatar şi Emiratele Arabe Unite.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (29)
vicol_vali
vicol_vali  •  29 Martie 2018, 08:13
Postat de dinamo100 pe 28 Martie 2018, 18:34

Nu am inteles de ce Olaroiu a fost mereu avansat ca nume pentru banca Nationalei! El nu mai e de mult interesat de competitiile din Europa, cu atat mai putin de nationala Romaniei! A antrena in Asia e cu totul altceva decat a antrena prin Belgia, Spania, Italia...

Pentru că a promovat jucători, petarde, care i-au adus bani lui GG. GG a pompat bani la gsp+digi. Și avem scandal. Oricum CS Craiova cu CFR Cluj, n-ar trebui să se joace acum pe câmpul ăla cu cartofi. Organizați vreun campionat de cârtițe.

vicol_vali
vicol_vali  •  29 Martie 2018, 08:01

pe 1000 euro/lună+casa+mașină+femei să-i facă vânt. Mulțumim Coreea de Nord.

balauru48
balauru48  •  28 Martie 2018, 21:16
Postat de crimson.veritas pe 28 Martie 2018, 17:04

Fotbalul nu se termina cu echipele din vest ... dimpotriva ...:)) Colectile alea de vedete ... nici nu mai au nevoie de ... antrenori ... sunt pline de bani ... privilegii competitonale si financiare si joaca permanent ... in ceva ce se numeste ... 'controlled environment' si 'under controlled circumstances' ...:)) Cred ca astazi ... fotbalul adevarat ... se joaca oriunde altundeva ... pai putin in Vestul Europei ... unde fotbalul a incetat sa mai fie ... privit si practicat ca SPORT ... si este un simplu Show ... de de show-business! Pana si voi ... care sunteti in limba dupa fotbalul din vest ... nu mai sunteti fani de fotbal ... sport ... ci sunteti niste simpli ... consumatori ... de fictiune si teatru pentru mase ... hand in hand cu pariurile ...:)) Nu mai este mult ... pana ... se zicem Neymar ... o sa inscrie tot atatea goluri ... cu cat este platit de ... o masa critica de 'fani' ...:)) #cneius si co. voi sunteti doar niste *** ai fenomenului sportiv! ...:))

ba prost mai esti :))

Vezi toate comentariile (29)
Comentează