INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  CHINA

Cosmin Olăroiu atacă podiumul în China! Starurile Eder și Alex Teixeira au rezolvat înfruntarea de astăzi

Articol de - Publicat duminica, 26 august 2018 18:03

Cosmin Olăroiu a rupt seria de 3 etape fără victorie a lui Jiangsu Suning și s-a impus, scor 2-0, contra lui Guangzhou R&F, apropiindu-se la 9 puncte de lider.

Una rece și alta caldă pentru antrenorii români din China. Dacă Petrescu (Guizhou Zhicheng) a pierdut vineri, Cosmin Olăroiu a învins astăzi. Jiangsu Suning a ieșit din pasa neagră de 3 etape și a depășit-o cu 2-0 pe Guangzhou R&F. Jocul a fost decis de Eder, ultima achiziție venită de la Inter, din penalty (73), și de reușita din prelungiri (90+5) semnată de brazilianul Alex Teixeira.

A doua cea mai tare apărare

Echipa pregătită de Oli are 33 de puncte după 20 de etape în SuperLigă și rămâne pe locul 5, la 6 lungimi de podium, campioana Guangzhou Evergrande (locul 3) având însă un meci mai puțin. Jiangsu deține a doua cea mai ermetică defensivă a campionatului, 19 goluri primite, cu unu mai puțin față de Shanghai SIPG, iar în runda următoare o va întâlni, tot acasă, pe Tianjin Quanjian. 

Vezi și: Încă o victorie pentru echipa lui Boloni în Belgia » Antwerp a urcat pe podium și e neînvinsă în primele 5 etape

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
10152929230479615
Alexandru Popa  •  26 August 2018, 18:47

La limita (1-0) cu 2 goluri marcate... Tare... Dacă era 4-0 probabil vorbeați de o victorie cu emoții...

Vezi toate comentariile (1)
Comentează