INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  EMIRATE

VIDEO Cosmin Olăroiu, criză de nervi în timpul meciului » Arbitrul finalei Campionatului Mondial l-a eliminat

Al Sharjah, formația antrenată de Cosmin Olăroiu (53 de ani), a cucerit Supercupa în Emiratele Arabe Unite, după o victorie cu 1-0 în fața lui Al-Ain.
Al Sharjah, formația antrenată de Cosmin Olăroiu (53 de ani), a cucerit Supercupa în Emiratele Arabe Unite, după o victorie cu 1-0 în fața lui Al-Ain.

Articol de - Publicat duminica, 26 februarie 2023 11:25 / Actualizat duminica, 26 februarie 2023 11:49

Al Sharjah, formația antrenată de Cosmin Olăroiu (53 de ani), a cucerit Supercupa în Emiratele Arabe Unite, după o victorie cu 1-0 în fața lui Al-Ain. Antrenorul român a fost eliminat în prelungirile meciului, pentru proteste.

Deși în avantaj pe tabelă, Olăroiu nu s-a putut stăpâni la marginea terenului. Deranjat de maniera de arbitraj a lui Szymon Marciniak, Oli a izbucnit în minutele adiționale, fiind calmat cu greu chiar și după ce polonezul i-a arătat cartonașul roșu.

Scandal după Real Madrid - Atletico Madrid: „Așa arată piciorul «agresorului» nostru”
REAL MADRID - ATLETICO MADRID 1-1
Scandal după Real Madrid - Atletico Madrid: „Așa arată piciorul «agresorului» nostru”

Cosmin Olăroiu, criză de nervi în finalul Supercupei Emiratelor Arabe Unite

Până la urmă, Olăroiu a părăsit suprafața tehnică, nu înainte însă de a-i acorda indicații unuia dintre asistenții lui. 

Mult mai calm, românul a revenit după fluierul final pe gazon pentru a da mâna cu Marciniak, nimeni altul decât arbitrul care a condus finala Campionatului Mondial din Qatar, câștigată de Argentina în fața Franței la loviturile de departajare.

Cosmin Olăroiu scrie istorie în fotbalul din Golf

Instalat la Al Sharjah în toamna anului 2021, Cosmin Olăroiu a ajuns deja la două trofee cucerite și este în cărți pentru al treilea. În campionat, formația lui este la două puncte în spatele liderului.

Supercupa de sâmbătă, disputată împotriva campioanei Al-Ain, a fost tranșată în minutul 29, când togolezul Kodjo Laba și-a trimis mingea în propria poartă, în urma unui corner.

Olăroiu a gestionat perfect continuarea partidei. A făcut pasul în spate, a închis toate culoarele și a sărbătorit în stil mare trofeul.

Fostul antrenor al Stelei a ajuns la 17 trofee câștigate de-a lungul carierei în Asia. Supercupa Emiratelor e al 16-lea din zona Golfului, unde a obținut cel puțin un trofeu cu toate cele 5 echipe pe care le-a antrenat.

  • Al Hilal (Arabia Saudită): un titlu (2008) și două Cupe ale Prințului (2008, 2009);
  • Al Sadd (Qatar): o Cupă a Qatarului (2010);
  • Al Ain (Emirate): două titluri (2012, 2013) și o Supercupă (2012);
  • Al Ahli (Emirate): două titluri (2014, 2016), două Cupe ale Ligii (2014, 2017), două Supercupe (2013, 2014, 2016) și o finală în Liga Campionilor Asiei (2015);
  • Jiangsu Suning (China): titlul (2020);
  • Al Sharjah (Emirate): Cupa Președintelui (2022), Supercupa (2023).

Cosmin Olăroiu are în palmares și 3 trofee cu FCSB

Cosmin Olăroiu are în CV și 3 trofee cucerite cu FCSB: titlul (2006), Cupa României (2011) și Supercupa României (2007). De asemenea, tehnicianul a condus echipa până în semifinalele Cupei UEFA și în grupele Champions League.

2 titluride Antrenorul Anului a câștigat Cosmin Olăroiu în Ancheta GSP (2006, 2020)

Citește și alte știri din fotbalul internațional: 

Ronaldo, show în Arabia Saudită » Hattrick de senzaţie + Cifre impresionante

Răzvan Marin nu a putut face nimic » Napoli a câștigat cu Empoli și continuă marșul spre titlu

Interviu ȘOCANT cu fostul internațional român care deține o școală de fotbal: „80% dintre români susțin Rusia. Știm cu toții ce este Ucraina - rahat!” » GSP l-a contactat azi: „Îmi mențin afirmațiile!”

Retragere-șoc în tenis! Nici măcar nu și-a anunțat fanii, dar a cerut să fie scoasă din programul de testare antidoping


Comentarii (5)
VardyParty
VardyParty  •  01 Martie 2023, 01:16

Cred si eu ca ZerOlaroiu a facut criza de nervi! Adversarii trageau de timp, *** se rācea. Cât sā mai suporte bietul om?

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

mafa
mafa  •  26 Februarie 2023, 13:22

Si finala din 2015 o treceti la titluri !!...?

vivi.napoca1_
vivi.napoca1_  •  26 Februarie 2023, 13:22

Și banii ăștia au prețul lor vin la pachet cu multe altele care intr- un final ,chiar dacă e mai bine sa- i deții, trebuie sa știi sa te oprești, nu- i număr eu banii lui și chiar nu ma interesează antrenori de pe la cămile dar câteodată prea sant dați exemple de urmat (Olaroiu ,Prodanca chiar Țiriac, Lucescu ,becali ) Sa fie sănătoși dar nu ne inte! Niște neica ....,de care ni se ru.... !Citesc acest ziar pt. Sport restul le pot găsi în știri cu interlopi etc.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează