INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  CHINA

Cosmin Olăroiu, făcut mat de Cannavaro. A condus cu 2-0, dar a pierdut: 2-3! Dan Petrescu, victorie mare în fața echipei de pe locul 2!

FOTO: Gazeta Sporturilor
FOTO: Gazeta Sporturilor

Articol de - Publicat sambata, 22 septembrie 2018 17:00

Jiangsu Suning, echipa lui Cosmin Olăroiu, a marcat de două ori în primele 8 minute, dar a primit trei goluri într-un sfert de oră în repriza secundă în fața campioanei Evergrande. 2-3 de la 2-0. 

Un meci incredibil pentru Cosmin Olăroiu. Azi, l-a înfruntat pe Fabio Cannavaro, fostul Balon de Aur, campion mondial în 2006. Cel care și-a început cariera de antrenor fiindu-i lui secund la Al Ahli, în Emiratele Arabe Unite. Acum, amândoi sunt în China: Oli la Jiangsu Suning, Fabio la Guangzhou Evergrande.

Oaspeții, campionii Chinei în ultimii 7 ani, erau favoriți, dar Suning a avut un start formidabil, cu două goluri în 8 minute (Eder 1, Li Ang 8). Ar fi fost o victorie mare.

Surprinzător, întreaga construcție a lui Olăroiu s-a prăbușit după pauză. Evergrande, cu tripleta braziliană Paulinho - Talisca - Alan, a marcat trei goluri într-un sfert de oră: Paulinho (63) și "dublă" Talisca (73-78).

Suning rămâne pe locul 5 (35p), la 17 puncte de liderul Shanghai SIPG. 

Dan a bătut echipa de pe locul 2

După trei meciuri la rând fără victorie (două eșecuri și un egal), Dan Petrescu învinge un adversar important: 3-2 acasă cu Beijing Guoan, care era pe locul 2 înaintea acestei etape.

Guizhou Zhicheng, lanterna campionatului (la 5 puncte de Chongqing, ultima acum deasupra liniei retrogradării), a câștigat și în fața lui Shandong Luneng (3-1, pe 18 august), poziția a 4-a.

Vezi și: VIDEO Șumudică, criză de nervi după ultimul meci! S-a certat cu un reporter: "Tu ești antrenorul sau eu sunt?"

EXCLUSIV: Anunțul momentului pentru Gigi Becali » Fotbalistul se întoarce la FCSB: „Direct atacant îl bag!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (1)
cuviosul_pafnutie
cuviosul_pafnutie  •  22 Septembrie 2018, 17:39

E clar!Fara MM e mai greu!***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează