INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  PREMIER GSP

EXCLUSIV Cum vede Costel Pantilimon situația lui Horațiu Moldovan: „Cine îmi spune că nu e așa, dă dovadă de o ipocrizie ieșită din comun”

Horațiu Moldovan, foto: Imago
Horațiu Moldovan, foto: Imago

Articol de , - Publicat duminica, 18 februarie 2024 15:22 / Actualizat duminica, 18 februarie 2024 15:49

Costel Pantilimon (37 de ani), campion cu Manchester City în Anglia, a vorbit la Premier GSP despre transferul lui Horațiu Moldovan (26 de ani) la Atletico Madrid.

Fostul portar al „cetățenilor” crede că Moldovan nu avea locul de titular asigurat la niciuna dintre echipele interesate de serviciile sale în această iarnă, indiferent că vorbim despre Atletico, Celta Vigo sau Betis Sevilla. 

Reacția lui Ange Postecoglou după eșecul cu Wolves » Îi oferă o veste proastă lui Radu Drăgușin
Tottenham
Reacția lui Ange Postecoglou după eșecul cu Wolves » Îi oferă o veste proastă lui Radu Drăgușin

VIDEO. Costel Pantilimon la Premier GSP: „Atletico este o șansă enormă pentru Horațiu Moldovan”

Este o șansă enormă pentru Horațiu. În momentul plecării, era în vârf de formă. Naționala s-a calificat la Euro, avea evoluții destul de bune la Rapid.

Nu știu... Am înțeles că și Celtic și Betis erau interesate de el. Nu știu ce echipă îi asigura locul de titular. Și atunci a mers la echipa cu renumele cel mai mare, unde poate acumula foarte mult”.

Pantilimon crede că și factorul financiar a avut un cuvânt important de spus în decizia internaționalului român de a merge în capitala Spaniei: „Noi, sportivii, avem o carieră destul de scurtă. Și când ai șansă să mergi la o echipă foarte mare, unde câștigi foarte bine, te duci acolo.

Și cred că toată lumea gândește așa. Și cine îmi spune că nu o face, ar fi o ipocrizie ieșită din comun”. 

Fostul portar al României nu crede că naționala va fi afectată de lipsa minutelor în cazul lui Horațiu Moldovan: „Pentru echipa națională, nu e ceva plăcut. Dar Horațiu nu va uita fotbalul. Poate nu va avea ritmul necesar sau repere, dar nu va pierde foarte mult echipa națională. E la maturitatea necesară să știe să gestioneze astfel de momente”, a explicat Pantilimon la Premier GSP. 

800.000 de euroeste salariul anual încasat de Horațiu Moldovan la Atletico Madrid

Înaintea fiecărui meci mă dau cu mir, fac o cruce și spun: «Doamne ajută să ies sănătos!». Doar atât, n-am superstiții. Horațiu Moldovan, portar

VIDEO. Emisiunea integrală Premier GSP cu Costel Pantilimon

Vezi și alte știri din fotbalul internațional:

Pep Guardiola, replică amuzantă după meciul ratat al lui Haaland: „Eu am dat 11 goluri în 11 ani. Cine sunt eu să-i spun cum să înscrie!
ANGLIA
Pep Guardiola, replică amuzantă după meciul ratat al lui Haaland: „Eu am dat 11 goluri în 11 ani. Cine sunt eu să-i spun cum să înscrie!"
Show total între City și Chelsea! Luptă nebună în 3 pentru titlul din Premier League + clasamentul acum
Manchester City - Chelsea
Show total între City și Chelsea! Luptă nebună în 3 pentru titlul din Premier League + clasamentul acum

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (9)
Amen975ZQzamolxe
Amen975ZQzamolxe  •  19 Februarie 2024, 14:04

Ca sa te impui , trebuie sa fi "rau" (in sensul bun al cuvantului ) ... Daca nu , ramai mamaliga . Romanii ce au reusit in Europa , "muscau" ., alde : Mutu , Dan Petrescu , Contra , Adrian Ilie .... mai nou : Denis Man si ... numai cunosc ...

MaxiP
MaxiP  •  19 Februarie 2024, 09:54

Da, cariera scurta. Si face cam de 10 ori mai mult pe luna decat un om cu salariu decent in Romania intr-un an. Adica intr-un an face cam cat altul in 10. Adica cam in 5 ani castiga cat castiga omul nostru intr-o viata. Nu e chiar atat de scurta. Plus ca nu te opreste nimeni sa faci altceva dupa, nu iesi la pensie, ai toate deschiderile sa castigi oricum mai bine ca un cetatean obsinuit. Eu cred sincer ca e sete, nu frica ca nu mai ai bani dupa o cariera de sportiv. Aici vorbind totusi de fosti sau actuali internationali, ca fotbalistul de liga a doua isi poate face niste griji. Ala de liga a 3-a cam are si job pe langa, nu stiu daca e chiar profesionist. Deci cred ca si asta cu cariera scurta e usoara ipocrizie.

Beto1
Beto1  •  19 Februarie 2024, 07:56

Un antrenament cu fotbaliștii de acolo e cu mult mai eficient decât un meci din liga 1

Vezi toate comentariile (9)
Comentează