INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  SERIE A

Cristi Chivu e dorit de Eusebio di Francesco la Sampdoria » Fostul căpitan al naționalei României ar fi antrenor secund

Cristi Chivu
Cristi Chivu

Articol de GSP - Publicat duminica, 16 iunie 2019 18:14

Cristian Chivu (38 de ani), fostul căpitanul al naționalei României, e dorit de Eusebio de Francesco în staff la Sampdoria.

Chivu, retras din activitate în 2014, a debutat ca antrenor sezonul trecut, la formația sub 14 ani a celor de la Inter Milano. Fundaș cu experianță în Serie A, la Roma și Inter, Chivu e dorit de noul antrenor al Sampdoriei. Eusebio di Francesco și-a dat ieri acceptul pentru a pregăti formația din Genoa, anunță primocanale.it.

Sampdoria a terminat sezonul precedent din Serie A pe locul 9, cu 53 de puncte. Marco Giampaolo, fostul antrenor, este favorit în acest moment pentru a o prelua pe AC Milan.

Vezi și: 

SSC NAPOLI // Alt rival pentru Vlad Chiricheș: acord cu grecul Kostas Manolas

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează