INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  TURCIA

Cristi Tănase are o nouă echipă: a dezvăluit destinația în timpul partidei dintre FCSB și Gaz Metan

Articol de GSP - Publicat vineri, 07 decembrie 2018 17:43

Cristi Tănase (31 de ani) s-a despărțit de Eskisehirspor, formație din liga secundă turcă. Fostul internațional român e aproape de o nouă aventură, în aceeași competiție.

De la transferul perfectat în vară, fostul mijlocaș de la FCSB nu a jucat nici măcar un minut în Liga a 2-a din Turcia. Situația i-a nemulțumit atât pe Tănase, cât și pe agentul său, care negociază chiar acum mutarea la Girespunspor, conform Fanatik.

Giresunspor ocupă poziția a unsprezecea în liga secundă din Turcia, cu 17 puncte acumulate în primele 14 etape.

Nu revine în Liga 1

Zvonurile unei reveniri în România au fost îndepărtate la partida câștigată de FCSB în week-end contra lui Gaz Metan Mediaș, scor 2-1. Atunci, Tănase a fost ferm: "Nu o să mă întorc în Liga 1. Am ceva din Turcia, aştept să văd dacă se realizează".

Vezi și: 

Anunț în Turcia: Bogdan Stancu s-a supărat și și-a reziliat contractul!

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează