INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  TURCIA

FOTO Cum i-a primit Șumudică pe Drăguș și Niță, după calificarea la Euro 2024 » Surpriză în cantonament, chiar sub ochii șefilor lui Gaziantep

Marius Șumudică se pregătește pentru meciul cu Ankaragucu, din runda cu numărul 13 a primei ligi din Turcia, programat sâmbătă, de la ora 15:00. +6   FOTO
Marius Șumudică se pregătește pentru meciul cu Ankaragucu, din runda cu numărul 13 a primei ligi din Turcia, programat sâmbătă, de la ora 15:00.

Articol de - Publicat vineri, 24 noiembrie 2023 19:45 / Actualizat vineri, 24 noiembrie 2023 19:45

Portarul Florin Niță (36 de ani) și atacantul Denis Drăguș (24 de ani) au avut parte de o surpriză la revenirea în cantonamentul lui Gaziantep. Cei doi au făcut parte din lotul care a calificat România la Euro 2024. 

Marius Șumudică a pus la cale o mică „petrecere surpriză” pentru Florin Niță și Denis Drăguș. Cei doi au fost întâmpinați în cantonamentul lui Gaziantep cu un tort special, cu figurile lor și cu mesajul „Felicitări”. 

FOTO. Șumudică, surpriză pentru Florin Niță și Denis Drăguș

+2 FOTO

Marius Șumudică i-a asistat pe Florin Niță și Denis Drăguș la tăierea tortului. Tot lotul s-a înfruptat la finalul antrenamentului. 

Denis Drăguș și Florin Niță au avut parte de o petrecere surpriză din partea colegilor. Fotbaliștii noștri au obținut dreptul de a evolua la Euro 2024 cu naționala României
- mesajul postat de Gaziantep

La ședința de pregătire au asistat și cei din conducerea lui Gaziantep, în frunte cu președintele Memik Yilmaz.

Marius Șumudică se pregătește pentru meciul cu Ankaragucu, din runda cu numărul 13 a primei ligi din Turcia, programat sâmbătă, de la ora 15:00.

VIDEO. Jucătorii naționalei au sărbătorit cu manele și au aruncat cu mii de lei, după calificarea la Euro 2024

Citește și alte știri din fotbalul european: 

Piloţi British Airwyas reformează VAR-ul în Premier League! Cum vor ajuta să evite haosul de la Tottenham - Liverpool

Un jucător al lui Nice, arestat pentru filmulețul postat pe rețelele sociale. De ce a fost acuzat africanul

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează