INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  COREEA DE SUD

Dan Petrescu, debut cu o înfrângere usturătoare în Coreea de Sud: nu se mai întâmplase de 6 ani!

Dan Petrescu // foto: Facebook @ Jeonbuk Hyundai Motors FC
Dan Petrescu // foto: Facebook @ Jeonbuk Hyundai Motors FC

Articol de - Publicat sambata, 24 iunie 2023 15:13 / Actualizat sambata, 24 iunie 2023 15:46

Dan Petrescu (55 de ani) a pierdut primul meci pe banca echipei sud-coreene Jeonbuk Hyundai Motors, 0-2 cu Gwangju în runda 19 a campionatului. Formația românului a încheiat etapa la 20 de puncte în spatele liderului Ulsan Hyundai.

Angajat de Jeonbuk după despărțirea de CFR Cluj, Dan Petrescu a început cum nu se putea mai rău aventura pe banca echipei sud-coreene.

Jeonbuk a fost învinsă în deplasarea de la Gwangju, 0-2, cu goluri înscrise de Lee Soon-Min ('20) și Lee Kun-Hee ('90+2). Este prima înfrângere înregistrată de Jeonbuk în fața celor de la Gwangju după mai bine de 6 ani, de la un 0-1 pe 30 aprilie 2017.

Dan Petrescu e în Coreea, soția lui se relaxează în Europa. Unde s-a pozat Adriana: „În sfârșit pot face asta!”
monden
Dan Petrescu e în Coreea, soția lui se relaxează în Europa. Unde s-a pozat Adriana: „În sfârșit pot face asta!”

Dan Petrescu, debut cu o înfrângere usturătoare la Jeonbuk

De atunci, Jeonbuk câștigase 8 dintre cele 9 meciuri directe. Seria impresionantă s-a oprit abrupt astăzi, chiar la debutul lui Dan Petrescu pe banca echipei.

Pentru „Bursuc” și Jeonbuk urmează un meci pe teren propriu cu Jeju, ocupanta locului 4, care nu trece printr-o formă bună. Jeju nu a mai câștigat de 4 etape.

Echipa utilizată de Dan Petrescu astăzi: Kim - Jeong Woo Jae, Ku, Jeong Tae Wook, Choi - Han, Park, Ryu, Lee - Rafa Silva, Gustavo

2,5 milioane de eurovalorează cel mai bine cotat fotbalist al lui Dan Petrescu, atacantul sud-coreean Gue-Sung Cho. „Bursucul” l-a aruncat în luptă la pauză

Jeonbuk a acumulat 27 de puncte în primele 19 runde ale sezonului, 20 sub liderul Ulsan Hyundai, care a învins-o în această etapă pe teren propriu pe Daegu, 3-1. 

Mai multe știri din fotbalul internațional:

Cum s-a rupt Steaua Bulgariei în două echipe acum rivale » O luptă dramatică pentru putere, bani și identitate la CSKA Sofia: lanț uman de ultrași, oraș sub „lacăt”, amenințări

UEFA a făcut un anunț important pentru Farul: „Pe toată durata calificărilor”

„Lampard” Popescu, primul plecat de la FCSB? » Până să vină oferta lui Becali, a bătut deja palma cu alt club din Superligă: „Suntem încântați, e un campion”

L-a disperat pe Hagi: „Ne despărțim, nu se mai poate! La câți bani îi dăm, trebuia să fie star”


Comentarii (16)
Dobermannul
Dobermannul  •  24 Iunie 2023, 21:33

Arbitrii sunt de vina.

tororosso
tororosso  •  24 Iunie 2023, 17:47

Bursucul fără spatele asigurat ca la Cluj cu Dîncu & FRF va pleca de acolo probabil în Alaska . În Coreea de Sud nu merg blaturile și cumetriile ca în România . Acum se va vedea adevărata sa valoare ca antrenor .

adyy25
adyy25  •  24 Iunie 2023, 17:32

Pai si nu a inceput circul Danutz si acolo?

Vezi toate comentariile (16)
Comentează