INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  JAF

UPDATE 3 indivizi l-au atacat pe Alibec în Barcelona: „Unul i-a aruncat o bicicletă peste picioare, ca să nu poată fugi”

Alibec, accidentat pentru că fugit de hoți
Alibec, accidentat pentru că fugit de hoți

Articol de GSP - Publicat luni, 24 mai 2021 22:05 / Actualizat marti, 25 mai 2021 10:27

Ajuns în octombrie la Kayserispor, Denis Alibec (30 de ani) nu a avut un sezon ușor în Turcia, fiind măcinat de accidentări.

UPDATE, ora 09:15 » Noi detalii despre cum a fost atacat Alibec în Barcelona

Din informațiile GSP, jaful s-a petrecut la aproximativ 300 de metri de hotelul din Barcelona în care stătea Alibec după operație. Trei bărbați mascați au venit spre el pentru a-l jefui, iar unul dintre ei i-a aruncat o bicicletă peste picioare pentru a nu putea fugi.

Altul i-a tras de ceas pentru a-l fura, i-a rupt brățara ceasului, dar nu i l-a putut lua. Atacantul, de teamă să nu se întâmple ceva mai grav, a fugit, deși doctorii i-au recomandat să nu facă efort, iar operația i-a plesnit, provocându-i o hemoragie.

Alibec, atacat de hoți după operație

Atacantul convocat de Rădoi pentru partidele amicale cu Anglia și Georgia a jucat doar 17 meciuri pentru Kayseri, lipsind între ianuarie și aprilie din cauza unei rupturi musculare.

Alibec, fugărit de hoți

Marius Șumudică, fost antrenor la Astra al atacantului, a dezvăluit ce probleme a avut Alibec în afara terenului, când hoții au vrut să-l jefuiască după operație.

„Denis, când era în vână în Turcia și își revenise și marcase vreo două jocuri la rând, a avut ghinionul să facă o ruptură. A trebuit să se opereze și, ca să vezi cum e soarta asta... Mă întâlnesc cu el la jocul cu Kayseri și îmi spune: «Domnule profesor, să vă spun ce am pățit!».

Ieșise de două zile din operație, era în recuperare. Se operase în Spania și l-au urmărit niște hoți. Au vrut să îi fure ceasul.  El nu avea voie să facă efort și a trebuit să fugă ca să ajungă într-o zonă mai populată și i-a recidivat acea problemă.  Și a pierdut sezonul.  

L-au văzut pentru avea un ceas mai de valoare. Au vrut să îl deposedeze de ceas. În primă instanță, uiți și vrei să fugi. Iar el nu avea voie să facă efort. După acest presezon, va intra în pâine și sunt sigur că va fi unul dintre cei mai buni atacanți din Turcia”, a spus Șumudică, potrivit Prosport.

VIDEO Vasile Maftei, despre Alibec de la club vs. Alibec de la națională: „Când dai de greu, îți aduci aminte de tot”

Citește mai multe știri din fotbalul românesc: 

FCSB ratează prima țintă: „Banii sunt buni, dar nu-l dăm!”

Întrebat de FCSB, Gabi Balint a izbucnit în direct: „M-AM SĂTURAT!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (11)
22cea
22cea  •  25 Mai 2021, 15:27

Cine mai poarta ceasuri , sunt inutile .

persanu
persanu  •  25 Mai 2021, 13:05

Si a putut sa fuga Alibec si abia operat ? El nu alerga nici cand era perfect sanatos ... saracu. Si uite asa ia distrus cariera un simplu joc si anume CS GO. Bravo Alibec :)) Head Shoot Fire in the hole ... Tu si Patric Petre ... V-ati distrus cariera de la niste jocuri ... ar mai fi si Daniel Popa care a fost la Dinamo iar acu e la Chindia ... bine pe el nu-l ajuta nici fata macar sa pacaleasca pe cineva ca e inteligent. :)))

iulihenry14
iulihenry14  •  25 Mai 2021, 11:35
Postat de poison pe 25 Mai 2021, 10:05

Politica granitelor deschise... *** au ajuns in orasele mari din vest: Londra, Barcelona, Paris sunt impanzite ***. Daca vrei sa mergi la studii sau sa lucrezi iti cer mii de acte, dar ratatii astia intra liber si nu ii intreaba nimeni nimic. ***

Nu ii intreaba nimeni nimic pentru ca intra ilegal barosane...cine sa ii intrebe daca intra ilegal? E chiar asa greu de inteles?

Vezi toate comentariile (11)
Comentează