INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  STANDARD

VIDEO Drăguș, gol fabulos pentru Standard » I-a impresionat pe belgieni

Denis Drăguș/ foto Imago Images
Denis Drăguș/ foto Imago Images

Articol de GSP - Publicat duminica, 04 septembrie 2022 11:12 / Actualizat duminica, 04 septembrie 2022 11:40

Denis Drăguș (23 de ani) a reușit un gol superb pentru Standard Liege, în victoria cu Oostende, scor 1-0, din etapa #7 din campionatul Belgiei.

Internaționalul român a șutat năpraznic de la 16 metri, direct în vinclu, fără șanse pentru portarul advers. I-a impresionat pe jurnaliștii de la Eleven Sport, care l-au poreclit „Denis Dinamită Drăguș”

Denis Drăguș are două goluri în Belgia

Cu reușita superbă din meciul cu Oestende, Drăguș a ajuns la două goluri în 7 meciuri în acest sezon în campionatul Belgiei. El a jucat în toate etapele, fiind titular în 6 dintre acestea. Doar în prima etapă, cu Gent, a intrat pe final.

În sezonul trecut, Drăguș a fost om de bază la Standard. A jucat în 28 de etape de campionat, a marcat de 6 ori și a oferit două assist-uri. 

Evoluțiile bune din această stagiune i-au atras atenția și lui Edi Iordănescu. Selecționerul României l-a inclus pe Drăguș în lista preliminară a stranierilor convocați pentru meciurile cu Finlanda și Bosnia, din septembrie, din cadrul Ligii Națiunilor.

Citește și alte știri din fotbalul internațional:

Mai rău ca-n Liga 1! Greșeală incredibilă de arbitraj în Aston Villa - Manchester City » Guardiola, salvat iar de Haaland

Ce fac stranierii în acest weekend » Zi excelentă pentru români: Drăguș, gol de 3 puncte!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
maradona79
maradona79  •  04 Septembrie 2022, 11:53

La fecesebe sr fi dat afara dupa 3 meciuri.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează