INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  RUSIA

Derby-ul Dinamo - FCSB s-a mutat în Rusia » Cum s-a terminat duelul dintre echipele lui Paul Anton și Gabi Enache

Anton și Enache, în timpul unui derby dintre Dinamo și FCSB // FOTO: Arhivă Gazeta Sporturilor
Anton și Enache, în timpul unui derby dintre Dinamo și FCSB // FOTO: Arhivă Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat vineri, 02 martie 2018 20:23

Returul campionatului din Rusia a debutat în această seară cu duelul dintre Anji Makhackala, noua echipă a dinamovistului Paul Anton, și Rubin Kazan, formația la care s-a transferat stelistul Gabi Enache. Meciul s-a terminat indecis, 1-1. 

Rubin a condus cu 1-0 pe terenul lui Anji, după golul reușit de Popov în minutul 36, dar gazdele au egalat în prelungirile partidei, prin Lescano (VIDEO).

Atât Paul Anton cât și Gabi Enache au fost titulari pentru noile lor echipe, bifând astfel primul meci oficial în campionatul Rusiei. Ambii au fost integraliști 

Rubin Kazan se află pe locul 11 în Rusia, cu 24 de puncte.

De partea cealaltă, Anji se află într-o situație disperată în clasament. Noua formație a lui Paul Anton e pe locul 14, cu 20 de puncte, și va lupta pentru evitarea retrogradării.

Anton a fost transferat de Anji de la Dinamo în decembrie, contra sumei de 300.000 de euro, în timp ce Enache a ajuns în urmă cu o săptămână la Rubin din postura de jucător liber de contract.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează