INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  LIGA B, GRUPA A 2-A / TURCIA - SUEDIA 0-1

Dezastru pentru Turcia lui Mircea Lucescu! A pierdut acasă și retrogradează în Liga Națiunilor » Scandal pe teren cu Istvan Kovacs: "Ăsta e de roșu"

FOTO: Reuters
FOTO: Reuters

Articol de GSP - Publicat sambata, 17 noiembrie 2018 21:22

Selecționerul Turciei, Mircea Lucescu, învins azi a treia oară în grupă, 0-1 cu Suedia, după un penalty corect acordat de Istvan Kovacs, care a arbitrat fără probleme, are postul în pericol.

Mircea Lucescu a picat lângă România în Liga C, după ce a bifat al treilea eșec în 4 meciuri, 0-1 cu Suedia, în Liga Națiunilor.

Degeaba au pornit vijelios turcii, montați de un stadion plin, cu un șut sub bară trimis de Ünder în secunda 36. Olsen a scos și a mai scăpat la alte două ocazii din primul sfert de oră, Çalhanoğlu și Granqvist, ultimul aproape de autogol.

Portarul Romei a reușit un reflex formidabil în fața aceluiași Çalhanoğlu (45)! Dincolo, Bolat a ratat inexplicabil mingea pe o ieșire, noroc că Berg n-a profitat. În afara unei "directe" în zid, antrenorul român n-a trăit emoții.

"Asta e de roșu!"

Mult mai agresivi au revenit suedezii de la cabine, preluând controlul, cu ocazii ratate de Larsson și Claesson. Cotul în față dat de Granqvist lui Tosun (59) l-a înfuriat pe Luce. "Ăsta e de roșu!", a strigat selecționerul. Dar Kovacs, ce putea să-i dea un "galben" și lui Helander, doar l-a avertizat, corect.

Cum foarte bine a judecat arbitrul român și faultul în careu asupra lui Berg (70). Granqvist a executat perfect și gazdele n-au mai ripostat. Termină pe ultimul loc și Luce riscă să fie demis.

Citește și: Supermeci în Liga Națiunilor: Italia - Portugalia » Toate rezultatele serii

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (27)
129277354668558
Gicu Gelu  •  18 Noiembrie 2018, 18:00

de ce atata ura impotriva lui lucescu sr.??

balauru48
balauru48  •  18 Noiembrie 2018, 13:52
Postat de Pompiliu Bota pe 18 Noiembrie 2018, 01:24

Distrugatorul Generației de Aur a României (Belodedici, Balaci, Lacatus...) se ia de arbitrul...român ! ,,antrenorul,, umflat cu pompa de Ioanițoaia, Chirilă, Mironiucă si alti pacalici... ghinionu, mingea refuza sa intre in poarta, m-au furat arbitrii, norocul proverbial al Stelei, al lui Jenei, Piturca, Iordanescu...

Dispari ba pseudoavocat prostalau :)))

892366017496288
Mihai Dinu  •  18 Noiembrie 2018, 10:06

Spre deosebire de alti antrenori, care au obținut rezultate, venind la echipe formate, "la de-a gata", Lucescu este un mare "formator" de fotbaliști si echipe, chiar si de " recuperator" de fotbaliști, intrați pe linie secundara, iar pentru asta trebuie sa ai calitati multiple.

Vezi toate comentariile (27)
Comentează