INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  OFERTĂ

Direct în topul celor mai bine plătiți antrenori din lume! Salariul fabulos cu care e ademenit Olăroiu

Articol de GSP - Publicat miercuri, 26 decembrie 2018 17:26

Cosmin Olăroiu (49 de ani) a adus-o din nou în elita fotbalului chinez pe Jiangsu Suning, după ce în sezonul trecut echipa se lupta pentru evitarea retrogradării. A fost de ajuns pentru ca ofertele să reapară pentru tehnicianul român.

Mai multe cluburi importante din Asia îl doresc pe Olăroiu, însă e ademenit cu o ofertă interesantă și de Al Nasr Riyad, locul 2 din Arabia Saudită, anunță TV Telekom Sport.

Saudiții i-au pus pe masă 12 milioane de euro pentru un contract de un an și jumătate, însă chinezii fac tot posibilul să-l țină pe Oli la echipă.

7.000.000 $e salariul anual al lui Olăroiu în China

"Clubul a fost mulţumit de progresul echipei, nu s-a investit aşa cum s-a spus pe aici, 300 de milioane sau aberaţiile astea. Nu eram o echipă de top şi nu aveam obiective pe care le-au inventat unii. Nu s-a pus problema să ne dea afară, aşa cum s-a vehiculat, niciodată.

Dimpotrivă, ni s-a propus prelungirea contractului. Noi mai avem contract până în noiembrie 2019. Vom vedea dacă voi prelungi, trebuie să existe o ofertă şi le voi da un răspuns", a declarat Cosmin Olăroiu pentru sursa citată.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (2)
113087319635072
Constantin Constantin  •  26 Decembrie 2018, 23:47

performante ?????????????? pai nu ai citit ? 7000000 salariu ? Mourinho a luat 57 mil din doua rezilieri de contracte suficiente performante , nu ?

kordell
kordell  •  26 Decembrie 2018, 19:57

Si performante ???

Vezi toate comentariile (2)
Comentează