INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  LAZIO - FIORENTINA 1-0

Doar Immobile a fost mai bun! Ștefan Radu, lăudat de italieni: ”Ce revenire! Radu, tonic lazial”

Foto: Guliver/GettyImages
Foto: Guliver/GettyImages

Articol de - Publicat luni, 08 octombrie 2018 11:33

Ștefan Radu, refăcut după leziunea musculară, a luat 6,5 în Gazzetta dello Sport: ”A impresionat prin timingul perfect la golul lui Immobile și cum a împiedicat șutul lui Sottil”.

Ce mult i-a lipsit Ștefan Radu lui Lazio în derbyul capitolin și, mai ales, cu Fankfurt în Europa League! Cât a contat reapariția lui (n.r. a stat 3 săptămâni din cauza unei leziuni musculare) între titularii lui Simone Inzaghi s-a văzut împotriva Fiorentinei (1-0).

"Ce revenire! Tonic Radu. A impresionat cu devierea la golul lui Immobile, un timing perfect, și când i-a blocat șutul lui Sottil din final", l-a lăudat Gazzetta dello Sport, notându-l cu 6,5. Doar Immobile a primit 7.

"Nu se putea o reintrare mai bună, în ambele faze! A respins șutul de gol al lui Pjaca, apoi i-a pus cu capul, după un corner, mingea de 1-0 lui Immobile și a închis incursiunea periculoasă a lui Sottil. Este o certitudine într-un compartiment defensiv în derivă spre centru-dreapta", a completat agenția lalaziosiamoni.it. Nota 7.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (3)
florianveress
florianveress  •  08 Octombrie 2018, 18:39
Postat de ion.ionescu pe 08 Octombrie 2018, 15:41

Ai uitat că n-a vrut el (cu o excepţie) ?!

Ce să caute în “naționala” fariseului? Echipa nationala e jucăria lui JIJI, ciuma fotbalului românesc!

ion.ionescu
ion.ionescu  •  08 Octombrie 2018, 15:41
Postat de rocky2 pe 08 Octombrie 2018, 13:14

Un fundas ce nu trebuia sa lipseasca nici un meci din Nationala Romaniei! Dar ce sa te faci cu alde Piturca, Tata Puiu, Daum, Gurita?

Ai uitat că n-a vrut el (cu o excepţie) ?!

rocky2
rocky2  •  08 Octombrie 2018, 13:14

Un fundas ce nu trebuia sa lipseasca nici un meci din Nationala Romaniei! Dar ce sa te faci cu alde Piturca, Tata Puiu, Daum, Gurita?

Vezi toate comentariile (3)
Comentează