INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  FC BRUGES

Dorin Rotariu s-a înțeles cu FC Astana, echipă din Kazahstan!

Articol de GSP - Publicat duminica, 17 februarie 2019 18:59

Telenovela transferului lui Dorin Rotariu s-a încheiat oficial astăzi. Fostul dinamovist ajuns la 23 de ani, dorit și de Gigi Becali la FCSB, a fost împrumutat de FC Bruges la FC Astana, în Kazahstan.

Dorin Rotariu va evolua la FC Astana, campioana Kazahstanului, timp de 6 luni, urmând să fie achiziționat definitiv în cazul în care confirmă.

Românul nu avea nicio șansă să joace la campioana Belgiei și a fost împrumutat de FC Bruges la începutul sezonului în Olanda, la AZ Alkmaar.

Rotariu nu s-a adaptat în Eredivisie, iar în această iarnă a fost aproape de o mutare în liga secundă din Germania, la Armina Bielefeld, unde nu a trecut vizita medicală.

Dorin dorit de FCSB și CS U Craiova

Inclusiv echipe din România și-au manifestat interesul pentru Rotariu, FCSB și CS U Craiova exprimându-și la nivel verbal intențiile de a-l aduce sub formă de împrumut pe fostul jucător al lui Dinamo.

De-a lungul carierei, Dorin Rotariu a jucat pentru ACS Poli Timișoara, Dinamo, FC Bruges, Mouscron și AZ Alkmaar.

Noi probleme pentru echipa națională

Dorin Rotariu se afla în vederile lui Cosmin Contra în perspectiva preliminariilor pentru EURO 2020, însă transferul în Kazahstan se poate dovedi un impediment important pentru venirea lui Rotariu la prima reprezentativă. 

Același lucru se poate spune și despre Nicolae Stanciu și Alexandru Mitriță, piese de bază la echipă națională, transferați în această iarnă la Al Ahli (Arabia Saudită), respectiv New York City (SUA). 

Vezi și: Preston - Nottingham 0-0 // Costel Pantilimon, extraordinar! Cel mai bun om al „pădurarilor": „Cred că nu e apreciat la adevărata valoare. E fantastic"

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (12)
florianveress
florianveress  •  18 Februarie 2019, 07:13

Mai bine în Kazahstan decât la clona ciobanului grobian!

12luminaverde
12luminaverde  •  18 Februarie 2019, 06:14

Ma intreb daca sefii astora de scriu p-aici nu se sesizeaza... RUSINE!

valii_sv
valii_sv  •  17 Februarie 2019, 21:04

Si ce legatura are Becali cu acest imprumut ? Doamne ce jurnalisti !

Vezi toate comentariile (12)
Comentează