INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  CS U CRAIOVA

Dorin Rotariu vorbește pentru prima dată despre CS U Craiova și transferul ratat în Germania: „Atunci când semnezi înseamnă că totul este în regulă”

Dorin Rotariu
Dorin Rotariu

Articol de GSP - Publicat sambata, 02 februarie 2019 10:21

Dorin Rotariu, mijlocașul lateral de 23 de ani, a vorbit pentru prima dată despre posibiul transfer la CS U Craiova și despre motivele pentru care a ratat mutarea la Arminia Bielefeld, în Liga 2 din Germania.

Legat de Arminia, cluburile nu s-au înţeles. Au fost anumite situaţii, în ultimul moment, legate de contract. Perioada de transferuri a fost până la ora 18:00 în Germania, iar eu la 17:00 eram încă la vizita medicală.

Am fost acolo, am trecut toate testele, iar doctorii au dat semnătura. Am şi semnat, doar că în ultimul moment a căzut transferul pentru că nu s-au înţeles cluburile.

Eu semnasem totul, deci atunci când semnezi înseamnă că totul este în regulă. În ultimul moment ceva s-a schimbat între cluburi. Era vorba de unîmprumut cu opţiune de cumpărare”, a declarat Dorin Rotariu.

„Din cauza unor anomalii sesizate la vizita medicală, nu se va mai realiza acest transfer”purtătorul de cuvânt al nemților, Daniel Mucha, potrivit presei din Germania

„Nu există discuții cu Craiova

Dorin Rotariu, împrumutat de Club Brugge la AZ Alkmaar, a declarat că încă nu a discutat cu cei de la CSU Craiova.

Eu deocamdată nu am vorbit cu nimeni de la Craiova. Nu am fost abordat și nu aş prea vrea să vorbesc. Nu sunt discuţii cu cei de la Craiova şi nu vreau să îmi dau cu părerea. Dacă discutam, dacă erau negocieri, altfel stătea treaba.

Eu mă gândesc la viitorul meu şi unde pot să joc. Situaţia e puţin dificilă, pentru că transferul în Germania a picat în ultimul moment. Aştept, mai mult nu prea am ce să fac”, a adăugat internaționalul român.

„Am discutat cu antrenorul de la Alkmaar și mi-a zis să îmi caut o soluţie în iarnă" Dorin Rotariu

FCSB se întoarce oficial pe Ghencea! Mihai Stoica a făcut anunțul: „Da, sigur! Pe 6 iulie vom juca acolo”

FCSB poate pierde „un jucător excepțional” » Au început negocierile: „E diferență mare între ce solicită și ce e dispus Gigi să ofere!”


Comentarii (4)
kaloogarele
kaloogarele  •  02 Februarie 2019, 14:46

stetz baremi siguri ca mitrita s-a transferat?

1764061520284739
George Adrian Popescu  •  02 Februarie 2019, 11:03

Foarte bun un eventual transfer al lui Rotariu la Craiova dar daca oficialii craioveni vor reusi sa ii aduca pe Dragus si Ionita clubul din Banie va fi cel mai puternic din tara iar plecarea lui Mitrita ne va duce la titlu. Mai sunt si cativa tineri foarte interesanti pe la alte echipe iar ei ar trebui adusi la ecipele de juniori si tineret ale Universitatii. Banii se fac vanzand jucatori iar pentru asta trebuie sa ai ce creste.

259278848199258
Ardelean Notorietate Cosmin  •  02 Februarie 2019, 10:35

Vino inapoi la Dinamo ca e nea Mircea, care te a facut jucator, un sez la Dinamo si ajungi intr un campionat puternic

Vezi toate comentariile (4)
Comentează