STRANIERI  ·  POVESTE

DRAMA prin care a trecut Florin Andone! A spus tot înaintea meciului cu Liverpool: "3 ani n-am mai vrut să joc fotbal"

Vineri, 11 Ianuarie

Florin Andone a plecat în vară de la Deportivo pentru a semna cu Brighton, în Premier League. Formația de Premier League a plătit 6 milioane de euro pentru atacantul român.

Începutul n-a fost foarte bun, asta pentru că Andone s-a accidentat, însă antrenorul lui Brighton, Chris Hughton, i-a acordat credit total și i-a promis că îl va folosi când va fi pregătit.

A revenit mai puternic și a marcat de 3 ori pentru Brighton, iar cariera sa pare într-un moment bun. Telegraph i-a luat un interviu românului pe care presa engleză îl vede drept un principal pericol pentru Liverpool în meciul din weekend. 

Andone a povestit lucruri teribile, clipe grele prin care a trecut. A plecat din România după moartea tatălui său într-un accident de mașină: "Nu am vrut să mai joc 3 ani pentru că eram deprimat. Mă deprimau fotbalul, viața, totul. Schimbarea a fost mare când am ajuns în Spania. Apoi, am început să joc cu fratele meu și am progresat rapid".

"Am fost aproape să vin la Brighton dni 2017. Am acceptat oferta, contractul era ok, la fel testele medicale. Dar în ultima zi Deportivo a zis să nu mai plec. Nu am înțeles cum s-a putut întâmpla asta. Brighton a fost mereu prima mea opțiune. Am avut oferte mai multe, chiar din Anglia de la încă 3-4 cluburi, dar am vrut aici", a mai zis Andone. 

Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează

Agenda

Oră Competiție / Post TV
00:30 Fotbal, Copa America

Columbia - Qatar

Eurosport
03:30 Fotbal, Copa America

Argentina - Paraguay

Eurosport
13:00 Tenis, WTA

Turneul din Mallorca

Digi 3
13:00 Tenis, ATP

Gerry Weber Open

Digi 4
19:30 Fotbal, EURO 2019

Danemarca - Austria

TVR 2
22:00 Fotbal, EURO 2019

Germania - Serbia

TVR 1
Program TV complet

U21