INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  SPARTA PRAGA

Emoții pentru Stanciu și Niță! Antrenorul care i-a adus la Sparta Praga a fost dat afară

Articol de GSP - Publicat luni, 05 martie 2018 13:11

Andrea Stramaccioni, antrenorul care i-a adus pe Niță și Stanciu la Sparta Praga, a fost dat afară! Tehnicianul a ajuns în Cehia în mai 2017.

Egalul de ieri de pe teren propriu cu Brno, ocupanta locului 12, scor 1-1, i-a fost fatal antrenorului italian în vârstă de 42 de ani.

Stramaccioni i-a folosit integraliști în jocul de duminică pe Florin Niță și Nicolae Stanciu, ambii ieșind în evidență: portarul a parat în situație de singur cu un atacant, iar mijlocașul a fost lăudat pentru prestația sa de presa din Cehia. Bogdan Vătăjelu, celălalt român de la Sparta, a intrat pe teren în minutul 57 și a oferit o centrare de gol.

După acest meci Stramaccioni s-a contrat verbal cu Zdenek Scasny, fostul antrenor al echipei care acum e directorul sportiv al celor de la Sparta. Scasny a încercat să ofere indicații jucătorilor în timpul meciului, iar de aici ar fi plecat totul.

Sparta Praga a ajuns după 19 etape să fie pe locul 5 în campionat, cu 33 de puncte, la 14 puncte de liderul Plzen și în afara locurilor pentru cupele europene în acest moment.

Emoții pentru Stanciu

Plecarea lui Stramaccioni ar putea reprezenta o mare problemă pentru Nicolae Stanciu. Mijlocașul a mai trecut printr-o asemenea încercare. În septembrie 2017, antrenorul care l-a adus la Anderlecht, Rene Weiler, a fost demis de la formația belgiană, iar din acel moment Stanciu n-a mai prins multe partide ca titular, fiind de multe ori rezervă și chiar în afara lotului.

EXCLUSIV: Anunțul momentului pentru Gigi Becali » Fotbalistul se întoarce la FCSB: „Direct atacant îl bag!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (4)
nae.11
nae.11  •  05 Martie 2018, 18:11

Nesemnificativ! Stanciu...oricum nu este la nivelul de vreun mare jucator, el joaca dupa ureche si dupa pofte, iar Nita cred ca se va impune. Vatajelu ar trebui titular.

bodrin
bodrin  •  05 Martie 2018, 18:08

Indiferent de echipa, indiferent de antrenor, valoarea celor doi ramane aceeasi: sunt buni la noi.

penultimul
penultimul  •  05 Martie 2018, 16:25

N-o sa-ti vina sa crezi - Probabil ca cel care scrie titlurile astea, ar avea emotii (spaima? bucurie?)daca i s-ar schimba seful. Si crede ca toata lumea e ca el.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează