INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  TRANSFER

EXCLUSIV Pe urmele lui Stanciu! Tocmai a semnat cu Anamaria și e dorit de Anderlecht și Sparta Praga: "Nu mă gândesc să revin în România"

Antonio Ristea (stânga, în roșu) +3   FOTO
Antonio Ristea (stânga, în roșu)

Articol de - Publicat luni, 19 februarie 2018 11:18

Antonio Ristea, unul dintre puștii de viitor ai României, a semnat cu impresarul Anamaria Prodan, care i-a găsit echipă.

Fundașul central în vârstă de 17 ani evoluează în prezent la SG Unterrath U17, formație din campionatul german de tineret Bundesliga. Fotbalistului i se va termina contractul cu nemții peste șase luni și e gata să facă pasul spre o altă formație.

Ristea e dorit de echipe din Belgia, Italia și Cehia, iar printre acestea se numără  Sparta Praga, unde mai avem 3 români: Florin Niță, Bogdan Vătăjelu și Nicolae Stanciu. Una dintre variante ar fi și Anderlecht, în Belgia.

"Mă bucur foarte mult că am semnat cu Anamaria Prodan! Nu mă gândesc să revin în România. Sunt urmărit intens de Anderlecht, dar doamna Anamaria a spus că mai sunt oferte și de la Sparta Praga, dar și din Italia", a fost reacția jucătorului pentru GSP.ro.

"Este un jucător foarte, foarte interesant. Îl urmăresc de multă vreme. Avem discuții pentru el în Belgia, Italia și Cehia. În vară poate pleca liber de contract de la actuala echipă. El va merge la o echipă de tineret, dar e cunoscut faptul că echipele mari își cresc jucătorii, iar cei talentați fac antrenamente cu echipa mare", a declarat Anamaria Prodan pentru GSP.ro.

"Păcat că noi românii nu punem preț pe jucătorii care fac lucruri incredibile în străinătate. Trebuia văzut de naționala de tineret mai de mult pentru că joacă în Bundesliga (n.r. campionatul de tineret). Oare e bun pentru Bundesliga și nu e bun pentru România?" Anamaria Prodan

989a49b6 470e 4c3e a7c6 df7c8ebda831

Între timp, Ristea a primit convocarea la naționala U17 a României și urmează să se prezinte în țară pentru ca apoi să plece cu delegația "tricolorilor" în Cipru pentru dubla amicală cu reprezentativa gazdă, de pe 27 februarie și 1 martie.

"Muncesc foarte mult, îmi dau silința și sunt serios, de aceea joc meci de meci în Bundesliga. Mi-am dorit foarte mult să îmbrac tricoul naționalei și prin muncă am reușit. Acum rămâne să demonstrez ce pot. Este o mândrie să pot îmbrăca tricoul naționalei României", a încheiat Antonio Ristea.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (4)
alexsandu6
alexsandu6  •  19 Februarie 2018, 22:37

greu cine sa il vada trbuie luat avionul si mers la Dusseldorf diurna ei nu urmaresc nici meciurile din tara

jullien_alphonse
jullien_alphonse  •  19 Februarie 2018, 14:03
Postat de mannecken pe 19 Februarie 2018, 11:59

"Păcat că noi românii nu punem preț pe jucătorii care fac lucruri incredibile în străinătate" Pai care fac lucruri incredibile, ca eu as pune pret.

A semnat cu Maricica -> ajunge si la nationala!

mannecken
mannecken  •  19 Februarie 2018, 11:59

"Păcat că noi românii nu punem preț pe jucătorii care fac lucruri incredibile în străinătate" Pai care fac lucruri incredibile, ca eu as pune pret.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează