INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  SUPERLATIVELE GSP 2018

EXCLUSIV Reacție emoționantă a lui Mircea Lucescu după ce fiul său a devenit antrenorul anului: "Serios? Abia aștept să-l văd și să-l strâng în brațe"

FOTO: Gazeta Sporturilor
FOTO: Gazeta Sporturilor

Articol de - Publicat vineri, 21 decembrie 2018 11:32

Mândrie și emoție. Asta s-a putut citi în glasul lui Mircea Lucescu la auzul veștii că fiul său a fost desemnat antrenorul anului în tradiționalele Anchete de la final de an ale Gazetei Sporturilor. 

Selecționerul Turciei a vorbit pentru GSP.ro despre performanța notabilă izbutită de Răzvan Lucescu, antrenor la PAOK Salonic de mai bine de un an. 

-Domnule Lucescu...
- Stai puțin, stai puțin sunt cu treabă în Italia.

- V-am sunat sa vă anunț că fiul dumneavoastră a fost desemnat antrenorul anului in Ancheta Gazetei Sporturilor
(...tăcere, urmată de o voce sugrumată de emoție și mândrie): Serios? E oficial? Nici nu vă dați seama cât de mult mă bucur pentru că știu ce muncă titanică depune acolo la el și știu prin tot ceea ce trece, mai ales că e un campionat complicat, uitați că acum s-a anulat ultima etapă din acest an.

- Cum vă simțiți în acest moment, care e primul gând care vă trece prin minte?
-Abia aștept să-l văd în fața ochilor și să-l stâng tare-tare și cu dragoste în brațe.

VIDEO cu declarațiile lui Răzvan Lucescu despre tatăl său:

Mircea Lucescu a primit de patru ori titlul de cel mai bun antrenor din partea Gazetei: în 2004, 2010, 2012 și 2014

Vezi și: INTERVIU EXCLUSIV. Răzvan Lucescu, antrenorul anului: "Visez că mă trezesc ușurat, nici măcar fericit, după ce devin campion"

Cristian Tudor Popescu dezvăluie regula radicală pe care ar impune-o imediat în tenis: „E singura șansă pentru spectacol, să scăpăm de «bum-bum», «buf-buf»”

CSA Steaua ATACĂ după ultima decizie privind palmaresul: „FCSB a jucat ilegal în Liga 1. Cerem public LPF și FRF să explice!”


Comentarii (5)
badeadorian
badeadorian  •  21 Decembrie 2018, 16:33
Postat de st.il. pe 21 Decembrie 2018, 16:05

În plus, a câștigat și titlul de bunic, la 49 de ani !...Bravo, la rromi se poate așa ceva !...Încă se poate !...Bahtale gagiu !...

st.ilul tau este gretzos ... ai problemele tale existentiale si trebuie sa intelegem pseudoxenofobia de care suferi ... si mai mult ca sigur nu esti *** cu *** *** ...

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

st.il.
st.il.  •  21 Decembrie 2018, 16:05

În plus, a câștigat și titlul de bunic, la 49 de ani !...Bravo, la rromi se poate așa ceva !...Încă se poate !...Bahtale gagiu !...

badeadorian
badeadorian  •  21 Decembrie 2018, 15:56
Postat de lionforever pe 21 Decembrie 2018, 14:45

Sunt antrenori romani care au cucerit in 2018 titluri europene si oamenii lui ioanitoie ii dau titlul lui razvanel!

Uite ca sunt gusturi diferite , acum ce sa facem daca a primit titlul un antrenor care domina campionatul grecesc de 2 sezoane ? ... speranta ca la anul o sa-l primeasca Mangia moare ultima ... p.s. nu sunt fan Razvan pentru greselile facute in ultimul mandat la Rapid , dar incerc sa fiu realist ... omul chiar face treaba la PAOK

Vezi toate comentariile (5)
Comentează