INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  DEPORTIVO LA CORUNA

Explicația pentru forma slabă a lui Florin Andone » Contra i-a transmis să-și schimbe echipa: "Asta e problema lui"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 04 aprilie 2018 14:24

Adrian Mutu, managerul sportiv de la FRF, susține că selecționerul Cosmin Contra l-a băgat de mai multe ori în ședință pe Florin Andone (24 de ani) pentru că acesta nu reușește să marcheze la echipa națională.

”Au început problemele pentru Florin de când a venit Seedorf la echipă. Când a venit la Deportivo, Florin a avut meciuri bune, un sezon bun. Eu îmi aduc aminte că am discutat şi ultima dată când a venit el la echipa naţională despre o posibilă plecare a lui la alt club, pentru a juca mai mult. Nu cred că e din cauza accidentării, pentru că a avut timp să-şi revină.

Eu cred că opţiunea lui Seedorf e alta, în momentul de faţă. Sper să-şi revină, sper că atunci când Florin are şansa de a intra pe teren să marcheze, pentru că va fi bine pentru el, în primul rând, şi pentru noi, că-l avem la echipa naţională. Şi sperăm să-l avem în formă buna”, a declarat Adi Mutu la TV Telekom Sport.

"Briliantul" a vorbit despre problemele pe care le-a descoperit la atacantul lui Deportivo la Coruna: "Eu cred că Andone are o problemă pe care o are şi la echipa naţională şi, de multe ori, Cosmin i-a spus. E faptul că fuge mult pe margine, e mult prea mobil. El are o viteză de reacţie şi o viteză foarte, foarte bună, e foarte puternic, e un pachet de muşchi şi e foarte puternic ca vârf.

E gen aşa un pic cum era Răducioiu, dar parcă avea viteză mai mare Florin atunci. E o problemă pentru el că, dacă ar sta vârf împins şi ar pleca numai în adâncime, în spatele liniei defensive, probabil atunci ar putea juca şi cu Lucas, care şi el e mobil".

 

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
maxp
maxp  •  04 Aprilie 2018, 17:02

Forma slaba a lui Andone? Momentan toata echipa lui nu joaca nimic, cum poti sa fii in forma buna cand nu te-ajuta nimeni? Nu joaca destul? Eu cred ca nesimtirea din echipa nationala ajunge spre cote maxime. Dupa ce Alex Maxim era evitat sa fie selectionat desi juca mai mult in Germania ca unii prin Belgia, Turcia, Bulgaria, pe motiv ca nu joaca destul, ajungem sa zicem de Andone ca nu joaca destul pentru ca a facut tusa un meci?! Sa jucam cu Keseru atunci, e foarte tare sa fii golgeter in Bulgaria.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează