INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  SPANIA / DEPORTIVO - LEVANTE 2-2

Florin Andone a explodat! Cuvinte dure la microfonul televiziunii spaniole la adresa colegilor: "Ne-am căcat pe noi! N-am avut c***e!"

Articol de , - Publicat sambata, 27 ianuarie 2018 18:47

Duminica trecută, pe "Bernabeu", Andone a fost o deziluzie. Luptă cu adversari invizibili, două ratări imense, un "galben" ce se putea transforma în eliminare după proteste și o înfrângere de ținut minte: 1-7 cu Real Madrid. Poate cel mai slab meci al sezonului pentru Florin.

Duel câștigat cu portarul lui Levante

Ieri, "tricolorul" a fost din nou atacantul incisiv, nu doar războinic. Și, dacă în fața lui Navas s-a precipitat, șutând greșit, în duel unu contra unu cu portarul lui Levante nu a mai greșit.

O minge plasată, pe lângă goalkeeper, aproape de bară. Era 2-0 (45), chiar dacă Depor avea un om mai puțin (Borges, eliminat).  Finalul a fost însă o dramă pe "Riazor". În patru minute (80-84), galicienii au fost egalați. 2-2 și au căzut în zona roșie a clasamentului.

După ultimul fluier al arbitrului, Andone a căzut pe spate, cu mâinile la cap. Frustrat, dezamăgit, furios. Și a izbucnit în fața camerelor TV: "N-am avut ouă și am scăpat meciul de sub control! Ne-am căcat pe noi și suntem la retrogradare. Nu se mai poate așa".

Când i s-a spus cum a reacționat românul, antrenorul Cristóbal Parralo (ce riscă să fie demis) i-a luat apărarea: "Andone era nervos și a dat declarații la cald. Nu cred că a gândit asta despre colegi. Am vorbit cu el și sunt sigur că l-a luat valul". 

30.000.000 €este clauza de reziliere a lui Andone la Deportivo

18 goluria marcat Andone la Depor în LaLiga; celelalte 5 au fost la Cordoba

"Nu mai avem voie să pierdem puncte atât de ușor, mai ales în fața unor adversari care ne sunt inferiori, ca Levante" Florin Andone, atacant Deportivo

L-a egalat pe Hagi

Florin Andone a marcat ieri al 23-lea său gol în LaLiga, la fel ca Hagi. A fost a 6-a reușită în acest sezon (4 în ultimele 5 etape), fiind iar golgeterul sezonului la Depor. Lider în topul all-time al românilor în LaLiga este Craiovean (48). 

Va fi suspendat

Atacantul a fost nervos spre sfârșit, ca și împotriva Realului. Și a luat cartonaș galben a doua etapă la rând. Cum are 5 avertismente, Andone va fi suspendat etapa viitoare, cu Real Sociedad. 

Top 5 goluri români LaLiga
1. G. Craioveanu 48
2. A. Ilie 35
3. G. Balint 27
4. G. Hagi 23
F. Andone 23
5. F. Răducioiu 19

„Ori te laşi tu ca antrenor, ori îl dai afară pe Săpunaru!” » Reacție dură la vederea incidentului dintre Lobonț și căpitanul Rapidului

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni


Comentarii (8)
ray51
ray51  •  28 Ianuarie 2018, 09:59

Cat despre admirabilul compatriot Craioveanu, numai de bine.

2055796498036137
Mihai Aldescu  •  28 Ianuarie 2018, 04:30

Trebuie să fi prea prost să-l compari pe Andone cu legenda Hagi, ca Andone mai ies jucători la doi, trei ani dar ca Hagi niciodată!!!!

gametable08
gametable08  •  27 Ianuarie 2018, 22:45
Postat de conasu_boeru pe 27 Ianuarie 2018, 21:06

.....23 de goluri în La Liga dar...în 2 ani , spre deosebire de Hagi...în 4 ani !!! Apoi e mult mai ușor de marcat la o echipă mare care își crează multe oportunități, decat la una mică sau foarte mică !!!

Da ,dar Hagi totusi era mijlocas nu atacant :))

Vezi toate comentariile (8)
Comentează