INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  ACCIDENTARE

Florin Andone, accidentare problematică! Pericol mare să rateze meciurile cu Suedia și Insulele Feroe

Florin Andone, la încălzire, înainte să se accidenteze
Florin Andone, la încălzire, înainte să se accidenteze

Articol de - Publicat sambata, 09 martie 2019 19:27

Florin Andone, atacantul lui Brighton, s-a accidentat la încălzire înainte de meciul cu Crystal Palace, 2-1,  și riscă să rateze meciurile primele meciuri ale României din preliminariile EURO 2020. El a suferit o leziune la adductori. 

  • România va înfrunta Suedia în deplasare, pe 23 martie, de la ora 19:00, și Feroe acasă, pe 26 martie, de la ora 21:45. Ambele partide vor fi transmise de Protv și liveTEXT pe GSP.RO.

Tocmai când era în formă, și managerul lui Brighton îl titularizase, Florin Andone s-a accidentat!  Etapa trecută, el îi salvase pe alb-albaștri, înscriind în minutul 79 unicul gol al meciului cu Huddersfield. A fost 1-0 datorită lui.

Azi, tehnicianul Chris Hughton l-a lăsat pe bancă inițial pe veteranul Glenn Murray, 35 de ani. „Acesta e nivelul de concurență la echipă. Când a intrat, Andone a schimbat jocul nostru și a marcat golul victoriei. Acum, e în primul 11”, explicase tehnicianul.

Numai că, la încălzirea dinaintea partidei, „tricolorul” a simțit o înțepătură în mușchi și s-a oprit. Imediat, a fost înlocuit cu Murray, care a și deschis scorul într-un meci câștigat de Brighton, 2-1 la Londra cu Crystal Palace.

La zona mixtă, Murray (care marcase al 100-lea gol în campionat pentru „pescăruși”) le-a spus jurnaliștilor englezi: „Florin a avut ghinion. A suferit o leziune la adductori când mai erau doar cinci minute la încălzire”.

Andone, convocat în lotul lărgit al naționalei, ar putea rata ambele jocuri din preliminariile CE 2020: cu Suedia (23 martie) și Feroe (trei zile mai târziu).

 

5 goluria marcat Florin Andone în acest sezon la Brighton (3 în Premier și două în FA Cup)

Vezi și: Emoții mari pentru Cosmin Contra! Florin Andone s-a accidentat și n-a mai fost inclus în lotul lui Brighton

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (1)
bazinga
bazinga  •  09 Martie 2019, 19:59

FARA CUVINTE!SA TE ACCIDENTEZI LA ANTRENAMENT,INAINTE DE MECI,NU ORICINE E IN STARE DE ASA CEVA!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează