INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  FCSB

VIDEO Florin Tănase, prezentat oficial la noua formație » Ce mesaj a avut la plecarea de la FCSB: „După șase ani mă despart de STEAUA”

Articol de GSP - Publicat duminica, 07 august 2022 16:44 / Actualizat duminica, 07 august 2022 17:28

Atacantul Florin Tănase (27 de ani) și-a anunțat despărțirea de FCSB. Azi a fost prezentat în Emiratele Arabe Unite, la Al Jazira.

Într-un mesaj emoționant, postat pe Facebook, fostul căpitan al roș-albaștrilor și-a luat la revedere de la echipă și le-a mulțumit fanilor, ținând să sublinieze că FCSB este Steaua în opinia sa.

Cine transmite meciurile echipelor românești din Conference League » Două partide vor fi televizate + negocieri pentru celelalte două
TELEVIZARE
Cine transmite meciurile echipelor românești din Conference League » Două partide vor fi televizate + negocieri pentru celelalte două

Florin Tănase, mesaj la despărțirea de FCSB

„După șase ani mă despart de STEAUA, clubul care mi-a dăruit atât de multe pe plan profesional. Se încheie o etapă minunată din viața mea și vreau să-i mulțumesc, în mod special domnului Becali pentru suport și prietenie, pentru acești ani extraordinari petrecuți împreună.

De asemenea, mulțumesc antrenorilor pentru abilitatea de a mă motiva și inspira, conducerii clubului, staff-ului pentru efort și implicare.

Mulțumesc colegilor mei, alături de care am format o mare familie. Împreună am sărbătorit victorii, am suferit când am pierdut , dar mereu ne-am ridicat încrezători și am luat-o de la capăt. În spatele nostru se află multe persoane minunate cărora vreau să le mulțumesc, oameni care muncesc zi de zi și fac ca acest club să fie atât de bine organizat. 

Sunt recunoscător suporterilor care m-au susținut și au crezut in mine chiar şi atunci când nu eram în cea mai bună formă. Vă mulțumesc, vă îmbrățișez şi continuați să iubiți echipa noastră de suflet. Sunteți în inima mea!!! O nouă aventură fotbalistică mă așteaptă alături de echipa AL Jazira (Emiratele Arabe Unite)”, a scris Tănase.

VIDEO Florin Tănase, prezentat la Al Jazira

Atacantul a fost prezentat azi de noua sa formație. Românul a fost filmat în tricoul echipei, jonglând cu mingea pe gazon.

„Suntem gata!”, spune Tase în videoul de prezentare. 

Citește și:

Rareș Ilie, debut în Ligue 1 » Cum s-a descurcat fostul rapidist în Toulouse - Nice

Ce transfer vrea Becali să facă după Mioveni - FCSB: „Doar el ne mai trebuie”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (11)
forumer.47
forumer.47  •  07 August 2022, 23:56

Daca erai ziarist adevarat, anonimule, puneai o nota de redactor in declaratie, anume ca se refera la clona FC FaciCeSpuneBecali 2003. Dar... branza, palat, Jiji. Stim.

emil1986
emil1986  •  07 August 2022, 21:16

Tanase, cel mai inteligent fotbalist roman! Multumim pentru tot ce ai facut pentru Steaua! Mult succes la actuala echipa!

maradona79
maradona79  •  07 August 2022, 20:22
Postat de ionescugeorge77 pe 07 August 2022, 18:33

Tase nu te supara ...dar tu erai cu ghinionul la echipa...tu erai sifonul din vestiar ...acum au ramas mai prosti ...dar fara sifon ...

Fara sifon si, deci, fara spritz

Vezi toate comentariile (11)
Comentează
Close