INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  SPANIA

FOTO Cristi Ganea, prezentat OFICIAL la noua echipă » Primele declarații, ce număr va purta și cum îl caracterizează noul antrenor

Articol de GSP - Publicat joi, 10 ianuarie 2019 18:50

Cristi Ganea (26 de ani) a fost prezentat oficial la Numancia, formație din liga secundă spaniolă. Fundașul român a fost cedat de Bilbao până la finalul sezonului.

Cristi Ganea va purta tricoul cu numărul 7 la Numancia, fiind prezentat cu mult fast de antrenorul Aritz López Garai. Tehnicianul l-a prezentat drept un fundaș tehnic, foarte ofensiv, și cu o disponibilitate mare la efort.

„Intenția mea a fost să joc la Bilbao, dar lucrurile nu au decurs așa cum speram. Gândul meu e acum doar aici, la Numancia. Sper să prind minute și să arăt că pot ajuta formația. Sunt pregătit să intru chiar de săptămâna viitoare, sunt la zi cu pregătirea fizică”, a declarat Ganea în timpul conferinței de prezentare. 

Numancia ocupă în acest moment locul 14 în liga secundă din Spania. Ganea poate debuta chiar sâmbătă, în deplasarea de la Reus Deportiu.

Vezi și: 

Budescu a dat lovitura și nu se mai întoarce la FCSB! Salariu regesc pentru mijlocaș

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (1)
fairplayromania
fairplayromania  •  11 Ianuarie 2019, 04:05

Si cînd te gîndesti că era titular incontestabil la Naţionlă....iar aşa zişii specialişti erau toţi de acord,si mai dădeau şi din cap..... Din cauza asta a disparut fotbalul din România...

Vezi toate comentariile (1)
Comentează