INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  AL SHABAB

FOTO Marius Șumudică, desemnat al treilea cel mai bun antrenor din Arabia Saudită

Articol de GSP - Publicat duminica, 19 mai 2019 16:39

Marius Șumudică (48 de ani), tehnicianul lui Al Shabab, a fost desemnat al treilea cel mai bun antrenor din campionatul Arabiei Saudite.

În fața românului s-au clasat Pedro Emanuel (Al-Taawoun) și Rui Vitoria (Al Nassr). Ceremonia de premiere a avut loc ieri, iar portarul lui Al Shabab, Ben Mustapha, a ieșit cel mai bun goalkeeper al sezonului.

Al Shabab a terminat sezonul pe locul cinci, cu 54 de puncte, două mai puține decât Al-Taawon, formație care a terminat pe podium.

Șumudică, situație incertă

Situația lui Marius Șumudică este una incertă. Antrenorul român și șefii echipei au avut o relație tensionată în ultima perioadă, astfel că Șumi nu ar vrea să continue la echipa arabă.

Antrenorul are oferte importante din Emiratele Arabe Unite, dar și din Turcia. Șumudică a preluat-o pe Al Shabab în iunie 2018 și a reușit un parcurs excelent cu echipa la care joacă Valerică Găman și Constantin Budescu.

150.000 €este clauza de reziliere a contractului lui Șumudică

Vezi și:

Prunea, contrariat de o declarație a lui Rednic: „Cum să faci asta? E o tâmpenie!”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
fairplayromania
fairplayromania  •  19 Mai 2019, 19:10

Ha ha ha......buna gluma, de la Revelion nu am mai rîs asa de mult....

Vezi toate comentariile (1)
Comentează
Close