INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  CEHIA // SPARTA - LIBEREC 4-1

FOTO Nicolae Stanciu, liderul noii Sparta: ”E vremea noastră. Noi vom cuceri titlul!”

FOTO: Facebook @Sparta Praha +3   FOTO
FOTO: Facebook @Sparta Praha

Articol de - Publicat duminica, 23 septembrie 2018 12:43

Nicolae Stanciu, decarul celor de Sparta Praga, se simte bine la vișinii, singurii care n-au pierdut niciun meci în acest campionat: ”Suntem o familie. Secretul nostru e echipa”.

Cel mai bun meci al sezonului, Stanciu! Playmaker, mereu implicat, mereu atent la jocul său și al echipei, marcând două goluri, pasând decisiv sau declanșând și celelalte reușite ale vișiniilor. El este liderul noii Sparta. 4-1 cu Slovan Liberec, a 7-a victorie (a 3-a la rând) într-un campionat în care nu a pierdut niciun meci. Singura formație cehă neînvinsă în acest sezon.

Lăudat de presa locală, Nico e convins că ”secretul nostru e echipa. Suntem o mare familie”. Le-a dezvăluit jurnaliștilor: ”Înaintea meciului, căpitanul Šural ne-a spus că Sparta n-a mai fost de mult timp pe primul loc. Uite că suntem acolo, chiar dacă numai pentru o zi. Cred că vom fi primii și la sfârșitul anului. Sparta a cucerit titlul ultima oară în 2014. Acum e vremea noastră. Noi vom fi campioni”.
Etapa viitoare, îi așteaptă un duel de foc pe praghezi. La Plzen, pe terenul campioanei. ”Nu ne e frică de ei. Nu ne e frică de nimeni”, anunță Stanciu. 

3goluri și 5 assisturi are Stanciu în 9 meciuri de campionat în acest sezon

90de minute au jucat sâmbătă Stanciu, Chipciu și Niță la Sparta; Vătăjelu n-a fost convocat

Vezi și: Boloni s-a enervat pe un ziarist: "Treceți la întrebări serioase, nu vreau să-mi pierd timpul"

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (6)
marian0904
marian0904  •  23 Septembrie 2018, 22:20

Bagati tare baieti! Bravo!

balauru48
balauru48  •  23 Septembrie 2018, 16:22

Stanciu nu poate fi lider nici la el in sufragerie :))

observator_federal
observator_federal  •  23 Septembrie 2018, 15:26

Sparta este doar temporar pe locul I, deseară Slavia Praga va reveni în fruntea clasamentului... iar GSP va furniza, sper, această informație.

Vezi toate comentariile (6)
Comentează