INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  HAPOEL HAIFA

FOTO S-a încheiat procesul lui Gabi Tamaș! Miercuri, la ora 13:00, va fi dat verdictul final în acest caz

Foto: Reuven Shwartz-Israel +1   FOTO
Foto: Reuven Shwartz-Israel

Articol de - Publicat luni, 15 aprilie 2019 13:55

Gabi Tamaș a fost judecat astăzi la Tribunalul din Petah Tikva, unde a cerut din nou să i se anuleze arestul la domiciliu. Judecătoarea va da verdictul final miercuri, la ora 13:00.

Fotbalistul lui Hapoel Haifa a venit însoțit de persoana care îl supraveghează pe toată durata arestului la domiciliu.

Reporterul GSP, Beno David, s-a aflat în sala de judecată de unde a transmis că Tamaș a fost relaxat și chiar a glumit cu cei care l-au însoțit. Totuși, la ieșirea din sală, Tamaș nu mai era așa de optimist.

Ca și la termenul precedent, avocații au cerut judecătoarei să-i permită lui Gabi Tamaș să revină la antrenamentele echipei, pentru că asta-i meseria lui. În plus, aceștia au spus că Tamaș nu e periculos și că jucătorul a promis că nu va mai produce astfel de probleme.

În prealabil, judecătoarea stabilise să trimită verdictul prin poștă, dar avocații lui Tamaș au convins-o să anunțe un verdict final miercuri, de la ora 13:00.

Gabi Tamaș vrea să fie din nou liber pentru a se alătura echipei Hapoel Haifa în ultimele 3 etape din play-off.

Tamaș a fost în arestul poliției israeliene timp de șapte zile, după ce a fost prins conducând sub influența băuturilor alcoolice cu o viteză de 205 km/h. A fost eliberat pe 1 aprilie, însă se află în prezent în arest la domicliu (Detalii AICI). 

Termenul anterior din acest caz poate fi accesat aici!

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează