INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  STRANIERI

Galatasaray a decis ce face cu Moruțan » Anunțul turcilor: „Surpriză în cazul lui Olimpiu”

Olimpiu Moruțan // Foto: Imago
Olimpiu Moruțan // Foto: Imago

Articol de - Publicat joi, 06 iulie 2023 14:46 / Actualizat joi, 06 iulie 2023 15:14

Întors la Galatasaray după împrumutul la Pisa, Olimpiu Moruțan (24 de ani) ar fi pe placul antrenorului Okan Buruk, care n-ar mai vrea să-l cedeze și sezonul viitor clubului toscan din Serie B.

Cumpărat de Galatasaray în august 2021 de la FCSB, cu 4,2 milioane de euro, Olimpiu Moruțan a dezamăgit în primul sezon la Istanbul, cu numai 3 goluri și 5 pase decisive în 34 de meciuri în toate competițiile.

Pisa îl vrea tot împrumut pe Olimpiu Moruțan

A fost împrumutat la Pisa, împrumut pentru 150.000 de euro și opțiune de transfer la 5,5 milioane. A impresionat în prima parte a stagiunii, dar nu a mai confirmat în a doua. În total, 6 goluri și 8 assisturi în 35 de partide jucate în Serie B.

Inițial, clubul toscan a vrut să activeze clauza, apoi s-a răzgândit, încercând să micșoreze suma unei tranzacții definitive. Pentru ca, la finalul sezonului, nereușind să promoveze în Serie A, să încerce repetarea scenariului din 2022-2023: împrumut și opțiune de a-l cumpăra în 2024.

Moruțan, ca la Mr. Olympia pe plajele din Mexic. Fotbalistul român e un pachet de mușchi
VACANȚĂ
Moruțan, ca la Mr. Olympia pe plajele din Mexic. Fotbalistul român e un pachet de mușchi

Okan Buruk cere refuzarea ofertei pentru Olimpiu Moruțan

Foarte probabil, nu se va mai realiza această variantă. Potrivit cotidianului turc Akșam, care titrează „Surpriză în cazul Moruțan”, antrenorul lui Galatasaray, Okan Buruk, îl apreciază pe „tricolor” și ar vrea să-l oprească la echipă pentru sezonul viitor. De aceea, se așteaptă ca Buruk să ceară conducerii „Cim-Bom-Bom” să respingă noua propunere a Pisei.

Niciun cuvânt însă despre Alexandru Cicâldău. Și el a fost împrumutat stagiunea precedentă, însă în Emiratele Arabe Unite, la Al-Ittihad Kalba.

Olimpiu Moruțan și Alexandru Cicâldău au jucat în primul amical

Și Moruțan (24 de ani), și Cicâldău (25) au evoluat în primul amical al verii pentru Galatasaray. Cicâldău, până la pauză, Moruțan, în ultimele 45 de minute. Roș-galbenii au condus cu 3-0, era 3-1 în minutul 82, dar s-a terminat 3-4! 

Citește și alte știri despre stranieri: 

Alertă la FCSB! Vlad Chiricheș se desparte de Cremonese: „Ne gândim la rezilierea contractului” » Cine îl mai vrea!

A promovat și pleacă! » Cu ce echipă semnează Daniel Boloca și la ce sumă se ridică transferul

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează