INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  PAOK SALONIC

GALERIE FOTO Vaso e muza lui Vieirinha! Cum arată superba soție a căpitanului de la PAOK Salonic

FOTO: Instagram +14   FOTO
FOTO: Instagram

Articol de GSP - Publicat miercuri, 24 aprilie 2019 20:08

Andre Vieirinha, căpitanul lui PAOK Salonic, a primit un mesaj superb din partea soției Vaso Vergidou. Răzvan Lucescu l-a introdus pe portughez accidentat, doar pentru a ridica trofeul de campion al Greciei. 

Medicii i-au dat un verdict crunt lui Vieirinha: opt luni departe de gazon din cauza unei accidentări. Răzvan Lucescu a făcut însă un gest splendid. În prelungirile partidei care a adus titlul la Salonic, 5-0 cu Levadiakos, Vierinha a fost introdus pe teren pentru a ridica trofeul. Soția portughezului nu și-a putut ascunde emoțiile.

„Andre, uite, am reușit! Tu ai reușit! Suntem campioni, trofeul e în mâinile tale. Inima ta s-a sincronizat cu alte sute de mii în momentul în care l-ai ridicat spre cer.

Știam că va veni acest moment. Ești un luptător, voi toți sunteți niște luptători. Anul trecut ați fost extrem de aproape, dar nu ați renunțat. Ați luat-o de la capăt, ați luat meci cu meci și ați reușit.

Ai fost imobilizat timp de șapte zile, dar nu te-ai putut abține. Ai intrat pe teren pentru a-ți trăi visul”, a scris Vaso Vergidou pe Instagram.

50948306 636674406752024 6206606567648044179 n +15 FOTO

Vezi și: 

VIDEO EXCLUSIV A uitat de Reghe și Gâlcă » Fernando Varela: „Răzvan Lucescu, cel mai bun antrenor pe care l-am văzut vreodată!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează