INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  ITALIA

Gazzetta dello Sport: "O partidă grotescă" » Ce s-a întâmplat în Italia în meciul echipei unui român trecut pe la City, Juventus și Roma

Vlad Marin, născut la Râmnicu Vâlcea, 23 de ani, a jucat la juniori la Lazio, Man. City, Juventus și Roma, e acum la Cuneo
Vlad Marin, născut la Râmnicu Vâlcea, 23 de ani, a jucat la juniori la Lazio, Man. City, Juventus și Roma, e acum la Cuneo

Articol de - Publicat duminica, 17 februarie 2019 21:10

Cuneo, echipa românului Vlad Marin, a câștigat duminică, 20-0 acasă, în Serie C1 în fața lui Pro Piacenza, venită cu 8 jucători!

"O partidă grotescă", o numește Gazzetta dello Sport. Pro Piacenza, ultimul loc în C1 (D3), penalizată de mai multe ori pentru că nu plătea salariile și taxele, era avertizată de federația italiană, după ce nu se prezentase la trei meciuri: dacă mai refuză o partidă, va fi exclusă!

Și atunci, a apelat la juniori, dar tot nu a reușit să adune 11 jucători în deplasarea contra lui Cuneo. La start, erau doar șapte. Al 8-lea își uitase legitimația și nu a putut intra decât după pauză.

După 25 de minute, era 10-0. După 45 de minute, 16-0. S-a terminat 20-0. Kanis a înscris șase goluri, Defendi 5.

La gazde, printre rezerve s-a aflat și românul Vlad Marin, selecționat în trecut la naționala U19. Fundașul născut la Râmnicu Vâlcea, 23 de ani, care jucase la juniori la Lazio, Man. City, Juventus și Roma, e acum la Cuneo.

Locul 12 în divizia a treia italiană. El are 14 meciuri sezonul acesta.

 

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
thebluestlion
thebluestlion  •  17 Februarie 2019, 22:30

Avem rezerve și în l3

Vezi toate comentariile (1)
Comentează
Close