INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  STRANIERI

FCSB a ratat un supertransfer » George Pușcaș l-a refuzat pe Gigi Becali: „Mă gândesc la obiective mai îndrăznețe”

George Pușcaș - România U21
George Pușcaș - România U21

Articol de GSP - Publicat duminica, 02 iunie 2019 20:01

Gigi Becali a încercat să îl transfere pe George Pușcaș (23 de ani), jucătorul lui Palermo, dar internaționalul de tineret a respins ideea de a juca la FCSB.

George Pușcaș a mărturisit că nu își dorește să revină în România, mai ales după ce a luat contact cu fotbalul italian și s-a acomodat acolo. 

„Mă bucur că sunt echipe interesate de mine, dar eu am plecat de mic de acasă, într-un campionat puternic cum este cel din Italia, și îmi este greu să mă gândesc la întoarcere în România. Pentru că am realizat multe chestii acolo, mă simt bine şi m-am adaptat la fotbalul lor şi mă gândesc la obiective îndrăzneţe, la obiective măreţe şi vreau să joc în campionatele puternice ale lumii” a spus George Puşcaş, potrivit Telekom Sport.

Atacantul îi luase ochii lui Gigi Becali încă de anul trecut cu evoluțiile de la tineret. (Detalii AICI) În această săptămână, patronul FCSB a recunoscut că și l-ar dori la echipă: „Sunt interesat de Andrei Ivan și de George Pușcaș. Dar pot eu să-l iau pe Pușcaș? Cum să pot?!”.

George Pușcaș a scăpat de retrogradare, dar rămâne de văzut dacă acesta va rămâne la Palermo. Pentru tânărul fotbalist român urmează participarea la turneul final EURO 2019, din Italia și San Marino.

33 de meciuri a jucat George Pușcaș în acest sezon pentru Palermo în Serie B

9goluri a marcat fotbalistul român pentru Palermo

 

2,5 milioane de euroeste cota de piață a lui George Pușcaș, potrivit Transfermarkt

VEZI ȘI:

Cum arată cotele pentru următorul antrenor de la FCSB! Edi Iordănescu este mare favorit la casele de pariuri

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (12)
433366400808613
Bodoni Andrei  •  03 Iunie 2019, 11:56

Salut George, Vizionarul cu bicicleta sunt, te am întâlnit în Ștefan cel Mare...tată e bine si la FCSB, dar dacă joci bine la European, mergi în prima ligă din Italia...L am tot căutat pe Rădoi, dar nu vrea omul să colaborăm pentru locul 1 2 sau 3,el e orgolios și se bazează pe nu știu ce rezultate anterioare....sunt încă dispus ,să vă insuflu Curaj si Bărbăție ,doar să mă sune cineva din FRF...altfel....

danielp0tc0varu
danielp0tc0varu  •  03 Iunie 2019, 01:23
Postat de gabri80el pe 02 Iunie 2019, 21:31

Super tranfer , auzi la ei:)))))).Si mai avea un pic si retrograda. Asa super transfer da:))))).ce penibil

Pai fata de gloabele de la fcsb , care nu reusesc de ani buni sa castige cel mai slab campionat din Europa , omul este o super vedeta.

140890610325991
Chimir Sen  •  02 Iunie 2019, 22:56

Poate-i masochist şi se răzgândeşte ! Cărui sado-maso nu i-ar place să fie *** în direct de o gloabă analfabetă proprietară de *** ?

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (12)
Comentează