INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  PISA

George Pușcaș surprinde, după transferul în Serie B: „Nu am văzut multe meciuri ale Pisei”

George Pușcaș
George Pușcaș

Articol de - Publicat joi, 03 februarie 2022 15:34 / Actualizat marti, 16 mai 2023 10:25

George Pușcaș (25 de ani) a fost prezentat oficial de Pisa, o echipă din a doua italiană. Fotbalistul care aparține de Reading va juca în Serie B până la finalul sezonului, sub formă de împrumut.

Pușcaș va fi coleg cu un alt jucător român, mijlocașul central Marius Marin (23 de ani). George poate debuta oficial la Pisa pe 5 februarie, în meciul cu Alessandria.

Pușcaș: „Nu am văzut multe meciuri ale Pisei”

Internaționalul român a fost prezentat oficial la Pisa, formație care ocupă locul 2 în Serie B, și s-a declarat încântat de transfer: „Sunt foarte fericit că am ales acest club care a construit atât de multe în ultimii ani. Este o poveste despre ambiție. Nu am văzut multe meciuri ale Pisei, dar există diferențe la nivel tactic între fotbalul englez și cel italian. În Italia, jocul e mai controlat, în Anglia se joacă diferit. Fotbalul englez este mai fizic decât cel italian.

George Pușcaș surprinde, după transferul în Serie B: „Nu am văzut multe meciuri ale Pisei”
George Pușcaș, prezentat oficial la Pisa

„Experiența din campionatul englez m-a ajutat foarte mult, să joc acolo a fost o dorință pe care am avut-o încă din copilărie și am avut acolo condiții grozave. Am crescut acolo atât ca jucător, cât și ca bărbat, au o cultură diferită față de cea italiană. A trebuit să mă adaptez la început, iar în Italia fotbalul este mai strict decât cel englez, care e mai permisiv”.

2,5milioane de euro este cota lui George Pușcaș, conform transfermarkt.com

Pușcaș a dezvăluit motivul transferului la Pisa

„M-a convins să vin pentru că, din câte mi-a spus el, aici toți sunt foarte concentrați în a îndeplini obiectivul (promovarea în Serie A). Pisa a încercat din greu să mă aducă aici și a întâmpinat multe dificultăți. Nu a fost ușor să ajung aici, pentru că anul trecut am avut un sezon bun în Anglia.

Veste bună pentru Mihăilă la Atalanta » Antrenorul Gian Piero Gasperini a „sacrificat” un jucător important pentru a-i face loc românului
ITALIA
Veste bună pentru Mihăilă la Atalanta » Antrenorul Gian Piero Gasperini a „sacrificat” un jucător important pentru a-i face loc românului

Am găsit aici un grup foarte unit încă din prima zi, am văzut băieți zâmbitori care vor să muncească și ne-au întâmpinat frumos pe mine și ceilalți sosiți. Toată lumea vorbește frumos despre Pisa și despre cum se trăiește aici. Mă și așteptam să fie așa, sincer.”, a declarat George Pușcaș, potrivit SESTAPORTA.News.

Ionuț Rada, sfat pentru tinerii din România: „Nu au realizat nimic! Acești jucători au nevoie de educație”

Citește și:

Scandal la Praga! Un jurnalist ceh atacă: „Stanciu e un mercenar” » Replica acestuia: „Nu spuneți rahaturi doar pentru a spune ceva"

Cicâldău și Moruțan vor împărți vestiarul cu un nume mare al fotbalului mondial » Transferul realizat de Galatasaray

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (1)
cky33
cky33  •  03 Februarie 2022, 16:09

Ce era sa zică, ca visa de mic sa joace la Pica?

Vezi toate comentariile (1)
Comentează