INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  TRANSFER

Gică Hagi e categoric în privința lui Ianis: "A pierdut un an și jumătate! Căutăm o soluție și nu excludem nimic"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 20 decembrie 2017 15:56

Desemnat antrenorul anului 2017 în ancheta Gazetei Sporturilor, Gică Hagi a acordat un amplu interviu pentru Gazeta Sporturilor.

Hagi a vorbit despre situația fiului, care nu joacă la Fiorentina, și a spus că în prezent caută o soluție pentru ca Ianis Hagi să ajungă la o echipă unde să prindă mai multe minute.

"Trebuie să joace. Căutăm o soluție. Nu i s-au dat șanse în aceste 18 luni la Fiorentina. De ce i s-a promis că va juca? Eu am fost de față, mi-au spus că după două, trei luni de formare va juca. Eram încântat, dar nu s-a întâmplat așa. El a pierdut un an și jumătate din cariera lui. Era în primii 100 din lume sub 21 de ani. Când nu joci dispari de pe piață. El a muncit, dar nu i s-a dat șansa. 

E obligatoriu să meargă oriunde, doar să joace fotbal! Am discutat cu Fiorentina și trebuie găsită o soluție.  Nu excludem nimic. Directorul sportiv de la Fiorentina a fost de acord că ceva trebuie făcut. În vară a fost printre cei mai buni din amicale, în primii șase ca note în La Gazzetta dello Sport. Situația lui e foarte delicată acum, a pierdut ritmul, intensitatea. Îmi pare rău, dar asta e. 

Tu ce crezi că am vorbit cu el? I-am explicat unde eram eu înainte de '94. Jucam în Serie B, la Brescia, și am fost cel mai bun la Mondial. Trebuie să știi să scoți ce e mai bun din fiecare moment, oricât de greu ar fi. Și să nu-ți pierzi pasiunea, plăcerea", a declarat Hagi pentru Gazeta Sporturilor.

Întregul superinterviu, în care Gică Hagi dezvăluie cum a reușit să câștige campionatul cu Viitorul și modelul după care se ghidează și anunță că echipa a început să producă bani, poate fi citit AICI

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (4)
749913671784643
Razvan Marcel  •  24 Decembrie 2017, 00:52

Ianis nu are valoare sa fim sinceri.

andyandrei2015
andyandrei2015  •  21 Decembrie 2017, 00:20
Postat de ovidiu_3003 pe 20 Decembrie 2017, 18:31

...ai fost asa de bun la mondial ca n ai batut nicio echipa din Europa...v a dat elvetia cu terenul in cap ...4-1...

culca te

ovidiu_3003
ovidiu_3003  •  20 Decembrie 2017, 18:31

...ai fost asa de bun la mondial ca n ai batut nicio echipa din Europa...v a dat elvetia cu terenul in cap ...4-1...

Vezi toate comentariile (4)
Comentează