INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  GSP LIVE

GSP LIVE // VIDEO Cristian Daminuță, două povești geniale cu Chivu și Mourinho din perioada Inter: „Băuse 20 de beri înainte de antrenament! În weekend era titular și marca două goluri”

Cristian Daminuță
Cristian Daminuță

Articol de GSP - Publicat luni, 18 februarie 2019 16:49

Prezent la GSP LIVE, Cristi Daminuță a vorbit despre perioada petrecută la Inter Milano, unde a stat din 2008 până în 2010. 

Daminuță a povestit că un jucător a venit la antrenament mirosind a alcool și că Mourinho l-a trimis la vestiare, dar următorul meci fost titular

Vezi în video, de la minutul 01:40, povestea lui Daminuță

Daminuță: „A băut 20 de beri și a venit la antrenament”

„Un fotbalist celebru a venit la antrenament după ce consumase 20 de beri. Mirosea groaznic a alcool. L-a văzut Mourinho, s-a prins care e treaba și l-a trimis la dușuri. Sâmbătă la meci, a fost titular și a marcat două goluri. Dacă în România se întâmpla asta, eram exclus din echipă pe întreaga durată a contractului”, a declarat Cristian Daminuță la GSP LIVE.

Daminuță: „am vorbit puțin cu chivu”

Cristian Daminuță a vorbit despre Cristi Chivu, cu care a fost coleg la Inter, și pe care-l critică pentru că nu l-a ajutat mai mult.

„Am vorbit foarte puțin cu Chivu. Eu nu aveam așteptări mari, el fiind un familist convins. Stătea mult timp cu familia. Nu mă așteptam să mă văd cu el zilnic. Când ajungi la un club în străinătate și ești doar un puști, lucrurile ar trebui să vină din partea lui. El era stabilit acolo, putea să vină să îmi spună să ne vedem. Am văzut că asta întârzie să apară și nu m-am dus la el. Dacă eram în locul lui, aș fi făcut altfel lucrurile. Dacă venea un copil la mine, îl «ungeam cu toate alifiile» pentru a reuși. Când simți fani, când nu simți nu faci!”, a spus Daminuță.

vezi și:

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (9)
1145497178815505
Ionut Alexe  •  19 Februarie 2019, 08:54

Un om simplu, fara educatie. Din declaratii iti dai seama ca el n-a inteles absolut nimic si ca vinovati sunt altii, inclusiv Chivu ..:))...penibil! In timp ce Chivu castiga trofee la Inter, domnul se ghida dupa melodia "Alcoolul este viata si viata e alcoolul".

kyil
kyil  •  18 Februarie 2019, 19:57

din pacate doar povestile au ramas ,....ce mai jucam cu el in fifa 2006 :)) e din degeneratia mitea, ionita, cristea,costea mihai..jucatori foarte talentati si mari amatori de ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

deny74
deny74  •  18 Februarie 2019, 19:54

Auzi și la Daminuta,aștepta ajutor de la Chivu...Unde s-a mai pomenit in lumea asta,români care sa se ajute între ei?Si la capătul lumii dacă se întâlnesc,se fac ca nu se văd.

Vezi toate comentariile (9)
Comentează