INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  ATLETICO

Horațiu Moldovan, amenințat de fostul său impresar: „Să-și respecte înțelegerile, sunt banii mei! Mai are o săptămână”

Horațiu Moldovan / Foto: Imago Images
Horațiu Moldovan / Foto: Imago Images

Articol de - Publicat duminica, 18 februarie 2024 12:06 / Actualizat duminica, 18 februarie 2024 15:23

Agentul Bogdan Apostu l-a somat public pe Horațiu Moldovan, portarul României și al lui Atletico Madrid, să îi achite în următoarea săptămână banii despre care consideră că i se cuvin în urma angajamentelor semnate cu goalkeeperul în vârstă de 26 de ani. În caz contrar, Apostu îl va acționa în instanță.

Impresarul a susținut că Horațiu Moldovan îi datorează 7% din suma de transfer de la Atletico Madrid, circa 56.000 de euro, și 3% din salariile încasate de portar până acum la Ripensia, Energeticianul, Sepsi, UTA sau Rapid (formații la care Moldovan s-a aflat sub contract cu Apostu).

De neînțeles: vedeta lui FCU Craiova s-a ales cu o suspendare, deși n-a jucat cu CFR Cluj
FCU CRAIOVA
De neînțeles: vedeta lui FCU Craiova s-a ales cu o suspendare, deși n-a jucat cu CFR Cluj

Bogdan Apostu a spus că a încercat să ia legătura cu Horațiu Moldovan pe WhatsApp, însă fostul goalkeeper al Rapidului l-a blocat pur și simplu.

Horațiu Moldovan, amenințat cu instanța

„Nu e altceva decât expunerea realității și a stării de fapt a ultimilor 6 ani în relația mea cu el. Eu nu-mi doresc altceva decât să-și respecte cuvântul și agreement-ul. Recunoștința oricum nu există, m-am convins încă o dată.

Eu fac un apel public către el. Mai are o săptămână în care are timp să-și respecte înțelegerile avute. Dacă nu, din păcate, mă văd nevoit să mă adresez instanțelor. Nu îmi place să creez un astfel de conflict, dar, dacă nu e altă soluție, asta e situația.

Există o realitate. Sunt două aspecte. Unul e contractul pe care l-am avut între părți, în care trebuia să primesc 3% din salariile lui de până acum, lucru care nu s-a întâmplat până acum. Nu e vorba doar de salariile de la Rapid, am avut contract cu el 6 ani. În acești 6 ani nu i-am cerut salariul și nici nu mi-a dat. Am crezut că vom câștiga cu adevărat bani când va pleca în străinătate. L-am dus la atâtea echipe la care nu a jucat, deci e clar că am crezut în el și a ajuns un portar important.

Al doilea lucru: 7% din suma de transfer. Sunt banii mei. El știe foarte bine asta, la fel și Victor Angelescu, și Daniel Niculae. Am avut un agreement când a semnat prelungirea cu Rapid: 7% din suma respectivă sunt banii mei, eu urmând să-i facturez când se transferă. UEFA, din punct de vedere legal, nu mai lasă altă entitate juridică să dețină drepturi federative din transferul unui jucător - doar clubul în sine și jucătorul. Nu puteam să-i facturez 7%. Din ce sumă? Nu știam suma. Eu îi facturez după ce se transferă.

În momentul ăsta, domnul Moldovan se face că plouă. Există o funcție de block la WhatsApp pe care a activat-o. N-ai cum să te ascunzi toată viața în vizuină. Lucrurile astea trebuie să iasă la iveală. Mai mult, caracterul trebuie să primeze", a declarat Bogdan Apostu, la Digi Sport Matinal.

VIDEO Florin Prunea, analiză a situației portarilor la echipa națională: „Edi Iordănescu nu are o problemă aici, altele sunt problemele” 

Citește și: 

Cine sunt cei 4 comentatori de la Pro TV pentru Euro 2024 » Numele neașteptat care intră în cabină: revine după 20 de ani!
PRO TV
Cine sunt cei 4 comentatori de la Pro TV pentru Euro 2024 » Numele neașteptat care intră în cabină: revine după 20 de ani!
Adrian Mititelu s-a dus la vestiare după eșecul cu CFR Cluj » Ce jucător l-a enervat: „Nu vrea să semneze, profită de regulament”
FCU CRAIOVA - CFR CLUJ 1-3
Adrian Mititelu s-a dus la vestiare după eșecul cu CFR Cluj » Ce jucător l-a enervat: „Nu vrea să semneze, profită de regulament”

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (43)
VardyParty
VardyParty  •  19 Februarie 2024, 00:10
Postat de VanBasten2000 pe 18 Februarie 2024, 17:59

"...sunt banii mei! Mai are o săptămână." Parca am mai auzit vorbele astea la un impresar. Nutzu il cheama.

Oh, Bastenitos, asta e deja picturā. Pictură rupestrā, dar - hei! - tot picturā. Nu putem să o asortăm cu o pungă de suc, de-acolló, de la Stadion? Nea Piți approved this message. Ba chiar si Procuroru’.

VardyParty
VardyParty  •  19 Februarie 2024, 00:06
Postat de VanBasten2000 pe 18 Februarie 2024, 22:40

Numai un strateg putea lovi la punctul sensibil si sexul frumos.

Strategu’ e uber-forte în gândire, ßastenitos. Doar cu aia a rămas, saracu’ strateg… Le vede în 3D, cu mult înaintea altora. Muşchiu’ nu mai yes-tee, energia, care…? A fost cândva? Zāu? Forța? A rămas la meci, prizonieră - încă din 82’ parcă, cu Pele Balint debutant cu plete, la noi, acolo in tribunā, lângă Nea Fane Roşca, săracu’…. E ca şi cum, ßastenitos, am patrula noi noaptea prin Malibu la volan, şi tu mi-ai spune: “Uite, dacă aș avea 4J dă milioane, terenul āsta l’aş lua! Vezi Vardy, acolo cu roşu, scrie For Sale.” Si dupa zece ani, când am revizita, ai zice… “Vezi bă Vardy, am avut dreptate… Şaij dă milioane!” Ştiu, ßastenitos, ştiu. Aşa şi cu “strategul” tāu, kid. Story of my life.

VardyParty
VardyParty  •  18 Februarie 2024, 23:24
Postat de Newman pe 18 Februarie 2024, 21:29

Acest impresar face parte din familia camatarilor!

Hello, Newman! Acest impresar are postere cu Florin Maneá si cu AMP pe perete. Da’ lasă, creşte el!!!

Vezi toate comentariile (43)
Comentează