INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  RANGERS

Ianis Hagi, analizat de o legendă: „Dacă avea și viteză, atunci n-ar mai fi purtat tricoul lui Rangers. Chiar îmi pare rău de el”

Ianis Hagi / Sursă foto: Twitter Europa League +11   FOTO
Ianis Hagi / Sursă foto: Twitter Europa League

Articol de GSP - Publicat duminica, 07 noiembrie 2021 10:17 / Actualizat duminica, 07 noiembrie 2021 10:49

Ianis Hagi (23 de ani) e omul momentului la Rangers. Românul a înscris în meciul cu Brondby din Europa League, 1-1, prilejul perfect pentru a primi laude din partea lui Kris Boyd (38 de ani), fostul mare atacant de pe Ibrox Park.

Forma remarcabilă a lui Ianis Hagi i-a atras atenția lui Kris Boyd, care a întors pe toate părțile ultimele prestații ale lui Hagi jr. Scoțianul îi face o caracterizare deosebită lui Ianis, dar pune pe tapet și unul dintre minusurile acestuia: lipsa vitezei. El consideră că Hagi ar fi evoluat la o echipă mult mai mare a Europei dacă ar fi avut și această calitate. 

Kris Boyd: „Dacă Ianis avea viteză, n-ar mai fi purtat tricoul lui Rangers!”

„Știu că pare obraznic venind din partea mea, dar dacă playmaker-ul român avea și viteză, atunci n-ar mai fi purtat tricoul lui Rangers. Calitatea acestui jucător este incredibilă. Capacitatea de controlare a balonului și atenția lui sunt la un alt nivel. 

Chiar îmi pare rău de el uneori, pentru că vede unele lucruri înaintea tuturor și unii din jurul său nu sunt la același nivel ca el”, a spus Boyd, potrivit rangersnews.

115 goluri și 26 de pase decisiveare Boyd la Rangers, în 212 meciuri. S-a retras în iulie 2019, de la Kilmarnock FC

Laude în presa din Scoția, după ce Ianis Hagi a salvat-o pe Rangers: „O finalizare stelară!”

Jurnaliștii scoțieni nu aveau cum să nu remarce evoluția solidă a lui Ianis Hagi. Românul a primit nota 7 în două publicații, care nu au contentit cu laudele la adresa românului.

„Ianis a fost o parte din tripla modificare făcută de Steven Gerrard care a schimbat jocul pentru Rangers. Înțelept când a avut mingea, Hagi și-a arătat clasa profitând de șansa de a egala cu o finalizare stelară”, au scris jurnaliștii de la Herald Scotland.

Site-ul ibroxnoise.com.uk i-a acordat lui Ianis tot nota 7: „A înscris un gol magic și a avut impactul pe care și l-a dorit în meci”.

+7 FOTO

S-a simțit o îmbunătățire majoră când am făcut schimbările, am pasat mai bine, am fost mai periculoși. Poate am greșit cei 3 jucători aleși în atac azi sau n-au adus ei în joc ceea ce am vrut eu (n.r. Gerrard a început în ofensivă cu Sakala, Morelos și Aribo. Primii doi au fost înlocuiți cu Kent, respectiv Roofe, în minutul 56. 

Tot atunci, Ianis a intrat în locul lui Arfield). Odată ce am adus fotbaliștii care trebuie pe teren, am trecut prin ei, am avut ocazii. Am fi putut chiar să câștigăm, dar am întârziat prea mult, am început să jucăm abia după pauză. A fost un gol fantastic! Kent și Ianis au jucat splendid cât au fost pe teren. Evident, în weekend va trebui să mă gândesc la alt trident ofensiv. 

- Steven Gerrard, antrenor Rangers

Citește și alte știri de actualitate:

Ce fac stranierii » Răzvan Marin e pe ultimul loc în Serie A + Băluță a marcat în Ungaria

Șumudică a pierdut iar în Turcia și e la două puncte de retrogradare! Prima reacție a românului

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (6)
rad_de_prosti
rad_de_prosti  •  08 Noiembrie 2021, 17:52
Postat de Cris Juganaru pe 07 Noiembrie 2021, 12:27

Adevarul este ca ce conteaza ca mari legende ale fotbalului, precum Gerrard sau Boyd, ori jurnalisti straini vad in Ianis un jucator valoros, cand ii avem pe ai nostri Gigel, Firicel si alti Celentani care populeaza netul cu descalificari la adresa jucatorului roman. Urata si invidioasa natie e natia romana!

As completa, daca e sa te uiti ce fac in viata de zi de zi cei care-l critica neincetat, ai ramane uluit, tot felul de neica nimeni se-ntrec in a-l jigni, de ce? Din frustrare...

226628904800238
Reflector Sv  •  07 Noiembrie 2021, 12:47

Nepotismul si Amatorismul au facut sa ne situam cu fotbalul romanesc la nivelul "lumii a treia " , cu fanfaronade de genul " rege al fotbalului si fiul regelui " am ajuns sa fim ciuca batailor in toate competitiile ! Are dreptate Kris Boyd cand spunea ca " daca Ianis ar fi avut viteza si forta " si -i dam dreptate ar fi fost fotbalist , asa ca si acolo este rezerva uneori utilizata in fata la pleasca ........

296839007513707
Cris Juganaru  •  07 Noiembrie 2021, 12:27

Adevarul este ca ce conteaza ca mari legende ale fotbalului, precum Gerrard sau Boyd, ori jurnalisti straini vad in Ianis un jucator valoros, cand ii avem pe ai nostri Gigel, Firicel si alti Celentani care populeaza netul cu descalificari la adresa jucatorului roman. Urata si invidioasa natie e natia romana!

Vezi toate comentariile (6)
Comentează