INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  RANGERS

Viitorul lui Ianis Hagi, în aer » Scoțienii sunt furioși: „A scuipat pe acest club! La Rangers nu mai are loc”

Articol de - Publicat marti, 13 februarie 2024 10:37 / Actualizat marti, 13 februarie 2024 13:04

Viitorul lui Ianis Hagi (25 de ani) este incert. Prestațiile neconvingătoare ale internaționalului român la Deportivo Alaves fac aproape imposibil scenariul rămânerii sale în La Liga, iar, în aceste momente, nici Rangers nu pare să fie interesată de el. Presa din Scoția scrie că fiul „Regelui” va fi împrumutat sau cedat definitiv la capătul sezonului curent.

Ibrox Noise, o publicație apropiată de Rangers, a făcut o analiză tăioasă în care a argumentat probabilitatea foarte crescută ca Ianis Hagi să nu fie considerat o opțiune pentru următorul sezon de către antrenorul Philippe Clement (49 de ani).

FCU Craiova, transfer din Superligă chiar înainte să se închidă mercato » Patronul a explicat pentru GSP: „I-am spus că m-ar durea inima”
MERCATO
FCU Craiova, transfer din Superligă chiar înainte să se închidă mercato » Patronul a explicat pentru GSP: „I-am spus că m-ar durea inima”

„Ar putea fi final de drum pentru Ianis Hagi la Rangers”, este concluzia prezentată încă din titlu de către jurnaliștii scoțieni.

Șanse minime pentru Ianis Hagi să revină la Rangers

Sursa citată a scos în evidență că numărul lui Ianis Hagi, 7, i-a fost cedat lui Fabio Silva (21 de ani), atacant împrumutat de Rangers de la Wolves în perioada de transferuri de iarnă.

„Ianis Hagi nu se va întoarce! Rangers i-a oferit tricoul său lui Fabio Silva într-un gest simbolic de despărțire. Chiar dacă din punct de vedere tehnic vara aceasta va fi din nou jucătorul lui Rangers, probabil, Ianis Hagi fie va fi împrumutat, fie va fi vândut”, a notat Ibrox Noise.

De asemenea, tehnicianul Philippe Clement și-a exprimat ferm intenția că își dorește să se bazeze pe fotbaliștii care „vin să joace 100 % cu sufletul”. 

Ianis Hagi a fost criticat de jurnaliștii scoțieni pentru că a declarat că La Liga este campionatul în care vrea să evolueze, deși se află la Deportivo Alves sub formă de împrumut de la Rangers. Ei au interpretat afirmația lui Ianis ca pe o insultă atât de mare încât au echivalat-o metaforic cu gestul unui scuipat pe club.  

„Hagi este complet în plus acum pentru Rangers și regresează în Spania”

„Hagi este complet în plus acum pentru Rangers și, având în vedere cât de rapid regresează în Spania, nu ar putea aduce nimic bun echipei. 

Și-a stricat, de asemenea, relațiile cu Rangers, când a solicitat să joace (n.r. - când Michael Beale era antrenor), apoi a scuipat clubul când a spus că și-a dorit să joace în campionatul Spaniei. Și era doar un jucător împrumutat în acel moment.

În plus, nici prestațiile lui Ianis Hagi nu îl ajută să fie dorit înapoi pe Ibrox Park de către antrenorul lui Rangers. În cele 16 apariții ale sale în La Liga, Ianis a oferit doar o pasă de gol. Treptat, internaționalul român a devenit din titular la Deportivo Alaves un jucător care abia reușește să prindă câteva minute din postura de rezervă.

În ultimele două meciuri din campionatul Spaniei, mijlocașul ofensiv a intrat pe teren doar spre finalul partidelor, iar în precedentele 4 jocuri a fost uitat pe banca de rezerve de către antrenorul Luis Garcia.

Singurele goluri marcate de către Ianis Hagi pentru Deportivo Alaves au fost în Cupa Regelui, într-un succes al echipei sale în fața modestei Deportivo Murcia, formație din al șaselea eșalon al fotbalului spaniol.

Match Quiz Manchester City - Chelsea

Ești expert în Premier League? Plasează gratuit predicțiile tale pe meciul Manchester City - Chelsea și ia-ne premiile!

VIDEO Cum au apărut Gică și Marilena Hagi la cununia lui Ianis: „Ei comandă acum!” + Când va avea loc nunta

Citește și: 

Edward Iordănescu, reacție „tăioasă” cu privire la noua regulă din fotbal: „O inepție! Unii se plictisesc în birouri”
REACȚIE
Edward Iordănescu, reacție „tăioasă” cu privire la noua regulă din fotbal: „O inepție! Unii se plictisesc în birouri”
Dinamoviștii au dat nas în nas cu ultrașii la miezul nopții » Scenele surprinse în benzinărie, pe Autostrada Soarelui
FARUL - DINAMO 0-2
Dinamoviștii au dat nas în nas cu ultrașii la miezul nopții » Scenele surprinse în benzinărie, pe Autostrada Soarelui

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (33)
dorelus
dorelus  •  13 Februarie 2024, 20:52
Postat de godot pe 13 Februarie 2024, 20:00

Tu spui că era titular în 75% din meciurile lui Rangers, ceea ce e corect faptic și fals ca argument. Pentru că alea 25% de meciuri în care nu a jucat au fost meciurile cu Celtic și cu oricine era pe 3, adică a jucat cu toți slabii din jalnicul campionat scoțian și nu a jucat cu ăia buni.

Nu eu am spus că era titular scuze. Amu titular ori ba nu suntem toți prosti, putem să vedem unde este valoare și unde nu, mai ales la un fotbalist de 25 de ani care freacă banca la Alaves. O seară frumoasă și liniștită la toți

godot
godot  •  13 Februarie 2024, 20:00
Postat de dorelus pe 13 Februarie 2024, 14:12

Te rog să verifici, Ianis nu era titular în momentul accidentării. Ianis este un jucător care a prins foarte bune contracte, bravo celor care au contribuit, dară este un fotbalist mediocru, de mijlocul clasamentului la turci, portughezi... Ce este jenant este plimbatul lui pe la toate târgurile de vară și iarnă pentru a fi vândut. Gsp pană la urmă, îi face mai mult rău decât bine.

Tu spui că era titular în 75% din meciurile lui Rangers, ceea ce e corect faptic și fals ca argument. Pentru că alea 25% de meciuri în care nu a jucat au fost meciurile cu Celtic și cu oricine era pe 3, adică a jucat cu toți slabii din jalnicul campionat scoțian și nu a jucat cu ăia buni.

dorelus
dorelus  •  13 Februarie 2024, 17:44
Postat de MaxiP pe 13 Februarie 2024, 14:41

Am verificat in trecut, era titular. Nu stiu exact cum definesti termenul, ca titular un meci nu inseamna titular, da' nici daca nu le joci chiar pe toate din primul minute nu inseamna ca nu esti titular in general. Cam 75% din meciuri a fost titular la Rangers pana in momentul accidentarii. Legat de targuri, e veche povestea, imi amintesc cum il plimba presa pe Chivu pe la vreo 3 cluburi cand era clar ca va pleca de la Roma, pana la urma a fost a 3-a varianta pe care o gandeau ei. La fel ca si cu recentul exemplu Dragusin, se vorbeste intr-una.

Atunci scuze, eu nu-l țin minte titular de drept pe Ianis nicăieri în afara de Viitorul. Nici la Genk nici la Rangers, dară sigur trebuie să țină de la bătrânețe uitarea. Eu îi doresc să câștige balonul de aur,sau măcar să fie titular acolo unde este legitimat sau împrumutat.

Vezi toate comentariile (33)
Comentează