INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  ITALIA

Ianis Hagi, șanse din ce în ce mai mici să se impună la Fiorentina: "Ne pare rău pentru acest băiat"

FOTO: Guliver/ Getty Images
FOTO: Guliver/ Getty Images

Articol de GSP - Publicat miercuri, 06 septembrie 2017 18:50

Ianis Hagi nu va avea parte de prea multe minute pentru Fiorentina nici în sezonul actual din Serie A. Informația a fost publicată de un site al suporterilor viola, care deplânge soarta românului. 

În opinia fanilor Fiorentinei, puștiul de 18 ani ar trebui să fie împrumutat la o altă echipă pentru a prinde cât mai multe meciuri și pentru a-l ajuta să se adapteze mai bine stilului italian. 

"Spațiul pentru talentatul român este și mai redus acum. Ne pare rău pentru că acest băiat este atât de aproape, dar mereu cu puține speranțe de a continua în Serie A.

Pentru a proteja ascensiunea fiului lui Gheorghe Hagi, Fiorentina se poate gândi mai bine să-l împrumute la o echipă mică", notează Fiorentina.it.

Italienii l-au luat pe finalul perioadei de mercato pe Cyril Thereau (34 de ani), fostul atacant al Stelei. 

2 meciuri
a jucat Ianis Hagi pentru Fiorentina în sezonul trecut din Serie A

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (15)
930325483670337
Vasile George  •  07 Septembrie 2017, 11:54

Fiorentina l-a imprumutat la nationala de tineret! In meciul cu elvetienii a fost zero, iar marelui antrenor Isaila i-a fost teama sa-l scoata de pe teren!

sakamoto
sakamoto  •  07 Septembrie 2017, 11:40

In meciul cu helvetzii, baiatul lui tata, in afara de aere si fitze, n-a aratat nimc. Trebuie sa fie modest si sa munceasca foarte mult, daca vrea cu adevarat sa reusheasca ceva in fotbal. Sanse a avut numeroase, pe care multzi jucatori tineri, mai buni ca dinsul nu le-au primit.

1779502482283942
Emil Nae  •  07 Septembrie 2017, 09:41

ii iese valoarea pe nas. Nu mai tine cu umflatul.Si ce daca este baiatul lui hagi daca nu are valuare nu are si gata. Hai acasa ca te asteapta chiajna ,voluntariul sau viitorul ca acolo este tactu nu ca ai avea ceva valoare

Vezi toate comentariile (15)
Comentează