INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  CHINA

Întâlnirea greilor! Olăroiu și Dan Petrescu față-n față într-un meci direct: "Face apărări foarte bune"

Articol de GSP - Publicat sambata, 04 august 2018 18:47

Duminică, de la ora 14:35, Cosmin Olăroiu și Dan Petrescu se vor întâlni pentru prima dată față-n față în campionatul Chinei.

Cosmin Olăroiu, antrenorul lui Jiangsu Suning, e cel care l-a recomandat chinezilor pe Dan Petrescu pentru a o prelua pe Guizhou Zhicheng în această vară.

Olăroiu are misiunea s-o transforme în campioană pe Jiangsu, echipă care ocupă locul 5, la 7 puncte de liderul Beijing Guoan, în timp ce Petrescu trebuie s-o salveze de la retrogradare pe Guizhou, care e la 8 puncte de primul loc care asigură prezența în primul eșalon și sezonul viitor.

"Îl cunosc foarte bine pe Petrescu. Face echipe cu apărări foarte bune. O să jucăm în stilul nostru și vom face tot posibilul pentru o victorie. Apărarea noastră s-a descurcat destul de bine în ultimele două meciuri, deși Paletta a lipsit", a spus Olaroiu.

clipboard01

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Ședința s-a încheiat! Cristiano Bergodi a plecat OFICIAL de la Rapid: „Mulțumim pentru momentele frumoase”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează