INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  REAL MADRID - DEPOR, AZI 17:15, TV DIGI SPORT, TV TELEKOM SPORT, GSP.RO

Interviu cu Florin Andone, înaintea meciului cu Real de azi: "A lipsit dreptatea, Madridului i se permit mai multe"

Foto: AS
Foto: AS

Articol de GSP - Publicat duminica, 21 ianuarie 2018 09:26

Florin Andone (24 de ani), atacantul lui Deportivo La Coruna, a prefațat într-un interviu acordat pentru AS duelul pe care echipa sa îl va juca în această după-amiază pe terenul campioanei en-titre Real Madrid. 

- Acum două luni nu erai deloc mulțumit când am vorbit. Cum e?
- Mult mai bine, sunt satisfăcut. Joc și adun minute, așa cum îmi doream

- Te vedeai plecat?
- Au venit oferte, dar cei de la club au avut încredere în mine și nu m-au lăsat să plec. Eu voiam sa joc, nu am ascuns asta și acum am obținut asta.

- Minute și goluri.
- E foarte important să profiți de ocaziile pe care le ai. Dar nu e vorba doar de a marca, ci și de încrederea pe care o capăt. Mister e mult mai apropiat de mine, mă susține mult. Mă simt din nou fericit.

- Ai dat deja gol cu Real Madrid...
- Da, numai că ei au câștigat cu 6-2 pe El Riazor. A fost ca un mic premiu personal.

- În tur, Navas ți-a apărat un penalty. A ieșit în față?
- Nu, a fost vina mea, mi-am asumat responsabilitatea. Am vrut să șutez puternic dar mi-a ieșit foarte prost.

- Cum e Depor înaintea meciului?
- Nu am adunat multe puncte, dar eu văd o îmbunătățire. Suntem mai puternici, mai echilibrați. Mai avem 19 meciuri, nu 5. Am încredere totală în echipă, vom merge mai departe fără îndoială.

- Te simți comfortabil în trident?
- Da, foarte. Lucas se poate adapta la poziții variate, poate juca liber. Eu sunt mai solitar în joc, la sacrificiu. Adrian e asemănător lui Lucas. Facem un trio bun, putem înscrie multe goluri împreună.

- La ce vă așteptați de la Real Madrid?
- Să fie echipa dintotdeauna. Puternică acasă și să te facă să dai 200%. Pe mine mă preocupă ai mei. Suntem jucători buni, o echipă bună, căreia îi lipsește plusul acela de încredere care aduce rezultatele.

- Sezonul trecut ați fost aproape de un rezultat bun...
- Am jucat așa cum ne doream. Joselu a marcat de două ori, dar a venit "minutul 90 și Ramos". A fost și golul cu noroc al lui Mariano, nu l-ar mai da în viața lui. Dar fusese un fault la Babel înainte, trebuia să se acorde "roșu". A lipsit dreptatea, Madridului i se permit mai multe.

- Ramos nu va juca măcar...
- Eu aș fi preferat să joace. E un jucător care încinge meciurile și când joc împotriva lui o fac foarte bine. Îmi place un fundaș central așa, războinic. Mă face să dau tot ce am mai bun.

- Ai vedea un schimb Cristiano - Neymar?
- Există un "înainte" și un "după" Cristiano în fotbal. Împreună cu Messi este cel mai bun din istorie. Dar îi va fi greu să țină pasul și Neymar i-o va lua înainte, are 25 de ani. Cristiano e un fenomen, dar pe termen lung...

- Crezi că Ronaldo va pleca dacă nu îi se va mări contractul?
- Nu intru în această dezbatere, nu știu ce se petrece acolo. Dar știu că Messi și Cristiano trebuie să fie cel mai bine plătiți din lume. Sunt cei mai buni din istorie și trebuie să fie cu un pas înaintea celorlalți.

Real Madrid - Depor se joacă azi, de la ora 17:15. Duelul va fi liveTEXT pe GSP.RO și în direct la TV Digi Sport și TV Telekom Sport. 

5 goluri
în 15 meciuri a reușit Andone pentru Depor în acest sezon. Ediția trecută, românul reușea 12 goluri în 37 de meciuri

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează