INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  PAOK

Ioan Andone știe de ce a plecat Răzvan Lucescu de la PAOK: „Merita să fie ajutat”

Răzvan Lucescu
Răzvan Lucescu

Articol de GSP - Publicat sambata, 29 iunie 2019 13:26

Răzvan Lucescu (50 de ani) a șocat cu decizia sa de a o părăsi pe PAOK, după ce a câștigat tot ce se putea câștiga în Grecia. Ioan Andone (59 de ani) pune decizia pe faptul că șefii echipei nu i-ar fi oferit antrenorului un buget de achiziții suficient. 

Vezi AICI detaliile plecării

„Mă aşteptam să continue, mă aşteptam ca şi clubul să facă eforturi să îi întărească echipa, pentru că sunt alte pretenţii. Au făcut eventul şi normal îşi doreau o performanţă în Champions League.

Din păcate, intervenind acest conflict între conducere şi el, că sunt convins că nu au vrut să îl ajute, a ales altă situaţie, el cunoaşte fotbalul arab, a fost doi ani de zile în Qatar, unde a avut rezultate bune şi la cea mai mare echipă din ţările arabe.

Bineînţeles (n.r. că face bine că pleacă), dacă nu avea rezultate bune în această toamnă în cupele europene, sunt convins că în decembrie intervenea o ruptură. Şi până la urmă mai bine că a plecat de pe o poziţie extraordinară, câştigând campionatul şi Cupa şi se duce la o altă provocare.

Răzvan merita să fie ajutat şi să rămână în continuare pentru că avea 3 ani de Xanthi, 2 ani de PAOK, merita să continue cu această echipă, dar dacă nu eşti ajutat ca antrenor şi nu eşti înţeles în ceea ce vrei, că tu vrei binele clubului, vrei să ai performanţă, dacă clubul nu face eforturi să îţi aducă jucători, mai bine te desparţi”, a declarat Ioan Andone pentru Telekom Sport.

Obiectivul lui Răzvan Lucescu la Al-Hilal

Răzvan Lucescu ar putea merge în Arabia Saudită, la Al-Hilal, iar Ioan Andone știe care va fi obiectivul lui acolo în cazul în care se va concretiza acest transfer. 

De asemenea, „Fălcosul” este dispus să îi ofere sfaturi lui Lucescu Jr. în ceea ce privește fotbalul arab.

„Când eşti la Hilal îţi doreşti câştigarea Cupei Campionilor Asiei, deci asta e una, plus campionatul, nici nu se discută, joacă pe un stadion cu 60.000 de spectatori, deci există presiune mare, dar Răzvan a dovedit în Grecia, unde e presiune mai mare, că ştie să se descurce, că are o echipă competentă cu el şi ştie să-şi impună filozofia lui şi tot ceea ce ţine de fotbal.

Dacă o să mă întrebe, îi dau sfaturi. În Arabia Saudită am fost, am avut două experienţe, dacă vrea un sfat o să i-l dau. Va rezista fără probleme, cred”, a mai spus Andone.

VEZI ȘI:

OPINIE GSP Adio, performanță! Răzvan Lucescu se retrage din fotbalul profesionist: de ce ne-ar mai păsa?

PAOK // Răzvan Lucescu, mesaj de adio la plecarea din Grecia: „Au fost cei mai buni doi ani din viața mea!”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Citește și:

Ce scrie presa din Ungaria după eșecul drastic cu Elveția de la EURO: „Nici măcar Dumnezeu”
Euro 2024
Ce scrie presa din Ungaria după eșecul drastic cu Elveția de la EURO: „Nici măcar Dumnezeu”
Fundaș din Italia la Dinamo. Tratativele au intrat în linie dreaptă, urmează să fie prezentat
Superliga
Fundaș din Italia la Dinamo. Tratativele au intrat în linie dreaptă, urmează să fie prezentat
Sărbătoare la Focșani, dar nu pentru CS Dinamo! Echipa Ministerului de Interne, un nou FAIL în goana după Liga 2! Cunoaștem ultima echipă promovată în liga secundă
Liga 2
Sărbătoare la Focșani, dar nu pentru CS Dinamo! Echipa Ministerului de Interne, un nou FAIL în goana după Liga 2! Cunoaștem ultima echipă promovată în liga secundă

„Îmi fac testamentul!” » Cornel Dinu, izbucnire teribilă, după o decizie pe care o numește „TÂLHĂRIE”: „M-au nenorocit minciuna și nedreptatea”

Veste cutremurătoare în a doua zi de Euro: s-a stins la numai 26 de ani, după ce jucase admirabil în Belgia - Muntenegru!


Comentarii (4)
miki123
miki123  •  29 Iunie 2019, 15:33
Postat de comedy.central pe 29 Iunie 2019, 14:30

La PAOK ii garanta cineva ca ar fi altfel?? ...Au vândut din vedete....

Băi hai.hai 37 , ai facut insolatie așteptând un ciolan ***?!? Șezi la cușcă și numai mie una tu despre Răzvan Lucescu!?!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

khal_37
khal_37  •  29 Iunie 2019, 14:33

Ne-ati omorat cu stiri despre personajul asta care repet...nu a realizat nimic notabil nici ca si fotbalist dar nici ca si antrenor. Performanta nationala under 21 a Romaniei a trecut pe locul 2 fata de cea a lui mucesc jr. Am ajuns un popor de spalati pe creier iar voi, jurnalistii sunteti autori morali. No name-uri disperate de-a fi mediatizate.

comedy.central
comedy.central  •  29 Iunie 2019, 14:30
Postat de robertino2 pe 29 Iunie 2019, 14:04

Merge la Al Hilal pentru Al Nimic performanta.

La PAOK ii garanta cineva ca ar fi altfel?? ...Au vândut din vedete....

Vezi toate comentariile (4)
Comentează